Brașov: 7 amenzi pentru Restaurantul Roata Norocului! „Discutăm despre 284,5 kilograme de produse alimentare neconforme. Din păcate, aproximativ 60 de kilograme sunt …”

Last Updated on mai 22, 2018 Comisarii Protecţiei Consumatorilor au finalizat ancheta la restaurantul Roata Norocului din Brașov și au dispus 7 amenzi în valoare de 55.000 de lei.

„Discutăm despre 284,5 kilograme de produse alimentare neconforme. Din păcate, aproximativ 60 de kilograme sunt produse expirate, unele dinBrașov: 7 amenzi pentru Restaurantul Roata Norocului! „Discutăm despre 284,5 kilograme de produse alimentare neconforme. Din păcate, aproximativ 60 de kilograme sunt ...” 1 ianuarie 2017.

Sunt şi alte deficienţe, respectiv lipsă verificare metrologică, ouă nedezinfectate, introduse în bucătărie cu cofraj, schimbarea termică a produselor.

Pentru partea de neetichetare a fost aplicat avertisment şi s-au aplicat prevederile Legii prevenţiei, cu plan de măsuri”, a declarat pentru mytex.ro şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu.

Managerul restaurantului, Mihăilă Nicolae Ovidiu, a declarat pentru mytex.ro, din totalul sancţiunilor aplicate de Protecţia Consumatorilor, s-au plătit 7.500 de lei şi că va contesta o parte din amenzi.

Previous Story

Brașov: Festivalul Luminii, în Parcul Central Nicolae Titulescu

Next Story

Foto Brașov. Cetățuia „acoperită de blocuri? Mihai Tatu: „Cetățuia este un simbol pentru Brașov, simbol care este, încet-încet, acoperit de simbolul betonului și al lăcomiei după bani. Vedeți în imagine blocuri în …”