Tânăr din Brașov ucis cu sânge rece la Londra! Raul Nicolaie avea doar 20 de ani și de puțin timp devenise tată. „Era un tip cumsecade. Îi plăcea să joace fotbal”

Last Updated on aprilie 16, 2018 Capitala Angliei se confruntă cu un val de crime fără precedent. 59 de persoane au murit de la începutul anului.  Raul Nicolaie, un tânăr din Brașov de numai 20 de ani și tatăl unui băiațel de șase luni, a fost ucis cu sânge rece în seara de duminică în apartamentul său din Colindale, nordul Londrei, potrivit bzb.ro.

Potrivit Evening Standard, Radu a fost înjunghiat în apartamentul său din Colindale, nordul Londrei, în seara de duminică, 15 aprilie, informează ziarulromanesc.net.

Tânăr din Brașov ucis cu sânge rece la Londra! Raul Nicolaie avea doar 20 de ani și de puțin timp devenise tată. „Era un tip cumsecade. Îi plăcea să joace fotbal” 1

El a fost transportat la spital, însă a murit la scurt timp din cauza leziunilor. Tot duminică a fost înjunghiată și o femeie de 30 de ani, în Brixton. Numărul crimelor din Londra, de la începutul anului s-a ridicat la 59.

El a fost găsit înjunghiat în apartamentul său duminică, la ora 18.00. Un suspect în vârstă de 20 de ani a fost reținută azi, 16 aprilie, în legătură cu această crimă.

„Era un tip cumsecade. Îi plăcea să joace fotbal”, a declarat un prieten de-al lui.
Un altul a spus: „Am văzut paramedicii cum îl scoteau pe o targă din apartament. Nu i-am putu vedea fața, dar i-am recunoscut tatuajul de pe braț”.

Nicolaie venise în Marea Britanie în urmă cu cinci ani și locuia în Colindale, pe Zenith Close, alături de prietena sa. Cei doi au un copil de șase luni.

Previous Story

Foto Brașov: Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie

Next Story

Brașov: Au început plăntările. 900 de puieţi de arbori, 39.200 de fire de gard viu.