Șoferul mașinii cu numere de Brașov care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a predat, după ce a incendiat autoturismul!

Last Updated on aprilie 24, 2018 Șoferul mașinii cu numere de Brașov care a accidentat mortal ieri o femeie de 71 de ani pe o trecere de pietoni pe strada Corneliu Coposu din Cluj Napoca s-a predat poliției ieri seară.

„In aceasta seara, in jurul orei 18.00, autorul accidentului mortal din aceasta dimineata s-a prezentat la Postul de Politie Comunal Baciu si s-a predat.

Șoferul mașinii cu numere de Brașov care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a predat, după ce a incendiat autoturismul! 1

In acest moment este in custodia politistilor rutieri care efectueaza activitatile de administrare a probatoriului urmand ca dupa finalizarea acestora autorul sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, potrivit reprezentanțiilor IPJ Cluj.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a accidentat ieri o femeie, de 71 de ani, pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, în jurul orei 9:40, în dimineaţa zilei de, luni, 23 aprilie. Femeia a murit, informează clujcapitala.ro

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar poliția a lansat ieri o acțiune de identificare a acestuia. După câteva ore de la accident anchetatorii au găsit mașina implicată în accident, într-o pădure, incendiată.

Previous Story

Minune! Autostrada Brașov-Comarnic, în 2020 vom avea primii kilometri!

Next Story

Acident Brașov: În magazin, cu maşină cu tot