Minune! Autostrada Brașov-Comarnic, în 2020 vom avea primii kilometri!

Last Updated on aprilie 23, 2018 Veste bună pentru următorii ani. Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructuri Rutiere, a emis autorizația de construcție pentru primii km din autostrada Comarnic-Brașov. Cu următorii kilometri s-ar putea să fie mai dificil.

Constructorii autostrăzii Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi drum de legătură, în lungime 6,3 km (autostrada) + 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) au termen 6 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru finalizarea lucrărilor, ne-a declarat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Minune! Autostrada Brașov-Comarnic, în 2020 vom avea primii kilometri! 1

„Dacă nu apar probleme, în toamna anului 2020 se vor finaliza lucrările pentru primii km din autostrada Comarnic-Braşov. Autorizaşia de construcţie a fost eliberată în luna martie”, a explicat Alin Șerbănescu, citat de capital.ro.

Anul trecut, CNAIR a semnat contractul cu asocierea SC Alpenside SRL – SC Secialist Consulting SRL, preţul fiind de 118 milioane de lei, fără TVA, respectiv 30 de milioane de euro cu tot cu TVA, iar procedura de licitaţie a fost demarată în iulie 2015.

Previous Story

Brașov: RMN-ul nou-nouț cumpărat de Guvern pentru Spitalul Județean este defect

Next Story

Șoferul mașinii cu numere de Brașov care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni s-a predat, după ce a incendiat autoturismul!