(Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate … Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?”

Last Updated on aprilie 7, 2018 Situație jenantă pentru Brașov înainte de Paști. Munți de gunoaie au fost abandonați pe domeniul public spre disperarea locuitorilor care au parte de mizerie, focar de infecție și miros îngrozitor.

Pe Facebook, Robert Lazar a postat fotografii cu mesajul: „Din seria “Gunoaiele Brașovului”. Oare de ce se rămâne la această soluție proastă în ceea ce privește rampele de gunoi? Știm toți că plătim o taxă de salubritate când achităm întreținerea.

(Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 1 (Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 2 (Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 3

Pentru ce e ea oare? Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?”

Mihai Cojocaru Fara cuvinte… 6 aprilie 2018. Brasov. Calea Bucuresti

(Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 4 (Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 5 (Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 6 (Foto) JENANT Brașov, orașul gunoaielor? Ce se întâmplă? Robert Lazar: „Plătim o taxă de salubritate ... Pentru mizerie și focarul de infecție și mirosul îngrozitor de care avem parte lângă blocuri?” 7

Lucia Mihaela Ce se întâmplă? În fiecare zi e asa. De când am venit la ai mei nu am văzut odată curat

Revenim cu detalii!

 

Previous Story

Brașov: Starea bătrânului bătut cu bestialitate. Irina Binder: „Azi am fost la „bunelul” … S-a bucurat că i-am dus ouă roșii și era mai luminos… Azi a fost acolo și agentul de pază care i-a prins pe agresori, un om cu suflet care încearcă să-l ajute cu ceea ce poate. Și alături de acest om sunt …”

Next Story

Primarul Brașovului, mesaj de Paște. George Scripcaru: „Bucurie, speranță și liniște – asta sper să vă readucă sărbătorile Pascale din acest an, dragi brașoveni – bucuria pentru tot ce …”