Brașov. Update. „Aer pentru Călin”. 200,000 de euro au fost strânși pe Facebook pentru un tânăr care suferă de o boală gravă care îl ține conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen

Last Updated on aprilie 26, 2018 200,000 de euro au fost strânși pe Facebook pentru un tânăr de 29 de ani din Teliu, Brașov, care suferă de o boală gravă care îl ține conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen. Ca să poată trăi are nevoie de o operație care costă 200,000 de euro.

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: „Cu un nod în gât, de emoție, vreau să vă mulțumesc tuturor care s-au implicat în a dona, a distribui, în a susține această campanie. Calin Farcas are o șansă la viață, dată de voi și nu de infectul stat român care mai mult i-a pus bețe în roate și i-a periclitat și mai mult viața.

Brașov. Update. „Aer pentru Călin”. 200,000 de euro au fost strânși pe Facebook pentru un tânăr care suferă de o boală gravă care îl ține conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen 1

Mâine voi fi la Valean Mircea in emisiunea Vocile Brașovului de pe Digi24 Brașov și vom discuta despre sistemul de sănătate la pământ și în particular despre cazul lui Călin.

Vreau să mulțumesc în mod particular Electra GhizaCorina BăcanuVasi Rădulescu și lui Vlad Voiculescu pentru implicarea în protestul pentru viață din Brașov de săptămâna trecută.

Societatea noastră a mai demonstrat încă odată (după cazul bătrânului bătut în pasajul Victoriei din Brașov) în decurs de o lună că se poate coagula și salva chiar vieți.

Să-i ținem pumnii lui Călin și să-i urăm sănătate și să ne gândim că oamenii trebuie salvați de un sistem de sănătate, nu prin donații, pentru că nu putem să-i salvăm pe toți pacienții, noi oamenii de acasă. Sistemul de sănătate trebuie curățat de infecția numită imbecili corupți și iresponsabili!”

Previous Story

Brașov: „Aer pentru Călin” Aproape 200,000 de euro s-au strâns pe Facebook pentru ca tânărul să poată trăi! Acum este conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen

Next Story

Batrânul bătut cu sălbăticie va primi o casă. Medicul Vasi Rădulescu: „Am rugat familia să îl ia pe TATĂL LOR o perioadă până găsim o soluţie. Păi stai că nu putem, păi nu avem unde, păi…Am sunat la …”