Brașov: „Aer pentru Călin” Aproape 200,000 de euro s-au strâns pe Facebook pentru ca tânărul să poată trăi! Acum este conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen

Last Updated on aprilie 26, 2018 Un tânăr de 29 de ani din Teliu, Brașov, suferă de o boală gravă care îl ține conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen. Ca să poată trăi are nevoie de o operație care costă 200,000 de euro. Pe Facebook a început o campanie de strângere de fonduri. Până acum s-au adunat 192, 000 de euro.

Pe Facebook,  Radu Hossu a scris: „Faith in humanity almost restored for a short period of time. Calin Farcas mai are nevoie de aproximativ 65.000 euro pentru a trăi. În 2 zile jumate s-au adunat 135.000. Încă-mi pare incredibil. Mă bucură că-i adevărat. (Sumele se updateaza constant)

Brașov: „Aer pentru Călin” Aproape 200,000 de euro s-au strâns pe Facebook pentru ca tânărul să poată trăi! Acum este conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen 1

Ăștia din lista mea de v-am invitat și ați donat: sunteți foarte faini, iar cei care ați invitat la rândul vostru prieteni ca să ajutați cauza, la fel. Foarte mișto că v-ați implicat”.

Calin Farcas are 29 ani si locuieste in comuna Teliu, judetul Brasov. Inceputul anului 2015 i-a adus primele semne ale bolii, nestiind ca acestea ii vor schimba viata, iar in anul 2016 a fost diagnosticat cu o boala rara si foarte grava:

Hipertensiune arteriala pulmonara severa,(vasele de sange din plamani s-au atrofiat, care in prealabil au suprasolicitat inima) iar din cauza insuficientei respiratorii cronice, boala s-a agravat in ultimii 2 ani.

Din aceasta cauza, Calin este conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen. In urma cu patru ani, era o persoana activa , incadrata in campul muncii, iar boala aceasta a cazut pe umerii lui ca un cosmar care refuza sa se mai termine.

Donații se pot face aici

Calin’s future plans now depend on a lung transplant, which in Romania is forbidden.
Let’s give calin some air! We could even restore his dreams!

Previous Story

Brașov: Un copil de 1 an a căzut de la etajul 3 al unui bloc

Next Story

Brașov. Update. „Aer pentru Călin”. 200,000 de euro au fost strânși pe Facebook pentru un tânăr care suferă de o boală gravă care îl ține conectat 24 de ore din 24 la un concentrator de oxigen