Brașov. Ramona Strugariu: „Ce-ar fi sa ne mobilizam noi pentru omul asta, batut cu bestialitate de acei doi derbedei, care sper din suflet sa faca puscarie, ca omul a fost la un pas de moarte? Brasovenii mei de pe aici? Haideti, poate ii gasim o slujba si poate reusim sa donam, pentru inceput, ca sa ii dam un pic de curaj. Am nevoie de …”

Last Updated on aprilie 3, 2018 Fractură de coloană cervicală. Dinţi lipsă şi dureri în tot corpul, „bilanțul” pentru un bătrân bătut violent de doi tineri în pasajul de pe bulevardul Victoriei. Pe Facebook a apărut o campanie de ajutorrare a bătrânului.

Pe Facebook, Ramona Strugariu a scris: „Ce-ar fi sa ne mobilizam noi pentru omul asta din Brasov, batut cu bestialitate de acei doi derbedei, care sper din suflet sa faca puscarie, ca omul a fost la un pas de moarte? Brasovenii mei de pe aici?

Brașov. Ramona Strugariu: „Ce-ar fi sa ne mobilizam noi pentru omul asta, batut cu bestialitate de acei doi derbedei, care sper din suflet sa faca puscarie, ca omul a fost la un pas de moarte? Brasovenii mei de pe aici? Haideti, poate ii gasim o slujba si poate reusim sa donam, pentru inceput, ca sa ii dam un pic de curaj. Am nevoie de ...” 1

Haideti, poate ii gasim o slujba si poate reusim sa donam, pentru inceput, ca sa ii dam un pic de curaj. Am nevoie de niste oameni de la Brasov/poate prieteni din presa? care sa vorbeasca un pic cu el. Sa ne dea un numar de cont. Iar daca stim oameni de afaceri din Brasov care pot oferi un loc de munca decent acestui om, iata, este momentul perfect.

Fac un drum de Brasov si dau o mare cafea cui pune umarul. Brasov e orasul primului meu proiect pilot pentru Romania, e plin de oameni de isprava. Nu se poate sa nu reusim. Comentariu mai jos si/sau mail aici: strugariu679@gmail.com

UPDATE: am vorbit cu doctorul Vasi Radulescu, miercuri merge la el si vom sti mai multe. Pana atunci, va incurajez sa donati in contul domnului doctor Radulescu – in comentarii, mai jos – pentru ca miercuri ii va duce personal omului toti acesti bani.

Puteti dona si aici – cont paypal – tocmai am facut-o: https://mobile.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr…
Sau aici, merge sigur: https://eusuntv.ro/sustine-eu-sunt-v/

Brașov. Ramona Strugariu: „Ce-ar fi sa ne mobilizam noi pentru omul asta, batut cu bestialitate de acei doi derbedei, care sper din suflet sa faca puscarie, ca omul a fost la un pas de moarte? Brasovenii mei de pe aici? Haideti, poate ii gasim o slujba si poate reusim sa donam, pentru inceput, ca sa ii dam un pic de curaj. Am nevoie de ...” 2

Va rog sa ne mobilizam sa ii găsim un loc de munca. Ar fi minunat. Reamintesc că un angajator care încadrează în muncă persoane cu vârsta peste 45 de ani, în anumite condiții, are niște facilități, conform Legii nr.76/ 2002 – vezi art.85”.

Previous Story

Brașov: A fost găsit jurnalul criminalului Florin Buliga! Ce a scris monstrul după ce şi-a ucis familia

Next Story

Brașov: Cine sunt cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj. Declaraţiile celor implicaţi se contrazic