Brașov: Cine sunt cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj. Declaraţiile celor implicaţi se contrazic

Last Updated on aprilie 3, 2018 Cei doi agresori care au bătut cu bestialitate un bătrân în vârstă de 66 de ani zilele trecute sunt Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin, în vârstă de 18 și respectiv 23 de ani.

Ei nu au antecedente penale şi nici nu au fost cercetaţi vreodată pentru fapte de violenţă. Amândoi erau băuţi în momentul atacului, informează adevarul.ro.

Brașov: Cine sunt cei doi tineri care au bătut un bătrân într-un pasaj. Declaraţiile celor implicaţi se contrazic 1

Cei doi agresori au fost reţinuţi imediat şi arestaţi pentru 30 de zile. Declaraţiile lor se contrazic. Dacă victima spune că unul dintre agresori îi datora o sumă de bani, cei doi nu recunosc nimic. Tânărul de 23 de ani era barman, iar cel de 18 ani era muncitor necalificat.

„Suspecţii nu au antecende penale.  Unul dintre ei a declarat să era băut şi nu îşi aduce aminte nimic, iar celălalt spune că bătrânul le-a făcut observaţie în timp ce stăteau în faţa pasajului şi de aici a început totul“, ne-a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Atacul a avut loc sâmbătă noaptea la ora 2.40 într-un pasaj din Centrul Braşovului. Bătaia, de o violenţă extremă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum bătrânul este lovit cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a feţei şi apoi se prăbuşeşte pe scări. Este lovit în continuare, chiar dacă este inconştient.

Bătrânul de 66 de ani a fost transportat la spital şi internat la Secţia de Neurochirurgie. Are multiple leziuni pe faţă, nasul dislocat, şi-a pierdut câţiva dinţi şi era să rămână paralizat. „Victima a ajuns la noi în stare de inconştienţă şi cu o fractură de coloană cervicală“, a declarat Marius Leonte, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Cei doi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Victima a suferit vătămari pentru care necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale potrivit primul raport medico-legal.

Nu este exclus ca încadrarea faptei să fie schimbată, iar cei doi să fie acuzaţi de tentativă de omor. „Cercetările continuă pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Este nevoie şi de plângerea penală a victimei. Leziunile suferite de victimă vor fi reanalizate şi este posibilă schimbarea încadrării juridice a faptei“, a mai declarat Gabriela Dinu.

Previous Story

Brașov. Ramona Strugariu: „Ce-ar fi sa ne mobilizam noi pentru omul asta, batut cu bestialitate de acei doi derbedei, care sper din suflet sa faca puscarie, ca omul a fost la un pas de moarte? Brasovenii mei de pe aici? Haideti, poate ii gasim o slujba si poate reusim sa donam, pentru inceput, ca sa ii dam un pic de curaj. Am nevoie de …”

Next Story

Brașov: Prietenă de familie despre Monica, ucisă de monstrul criminal: „Zambea mereu si radea mult … Fara sa stie ca iubea un monstru. Era o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de inteligenta. Se implica mult in tot ce tinea de copiii ei, Ioana si Stefan. Orice framantari aveau copiii, ea era acolo. Ea era …”