Brașov. Medicul Vasi Rădulescu, noutăți despre bătrânul bătut cu bestialitate. „Mă umplu de bucurie când rezolvăm lucrurile împreună …”

Last Updated on aprilie 16, 2018 Bătrânul bătut cu bestialitate va fi mutat de la Spitalul Județean din Brașov la cel de psihiatrie din Focșani.

Pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu a scris: „Noutăți despre domnul D. Nu poate rămâne în Brașov, pentru că aparține de Focșani și asta ne îngreunează toate acțiunile. Are buletin provizoriu făcut.

Brașov. Medicul Vasi Rădulescu, noutăți despre bătrânul bătut cu bestialitate. „Mă umplu de bucurie când rezolvăm lucrurile împreună ...” 1

Am demarat procedurile de transfer între spitalul din Brașov și secția de psihiatrie a spitalului din Focșani. Țin să trimit încă o dată mulțumiri deosebite medicilor, managerului, doamnei psiholog Ioana Constantinescu (atenție, a lucrat voluntar acolo) pentru grija oferită după acea întâmplare cumplită.

Mulțumiri din inimă și doamnei doctor Gabriela Florea de la Focșani – a acceptat imediat transferul și va face tot posibilul să-l ajute pe domnul D. din punct de vedere medical, dar și facilitând apoi o tranziție lină către un centru.

Acum ne străduim să găsim un centru bun prin Vrancea, unde domnul D. să nu fie singur, să aibă prieteni, să aibă hrană bună și toată asistența necesară. Vom încerca să trimitem acolo o echipă specializată pe problema cu alcoolismul, dar cred că asta cade în alt plan. Pe toată perioada internării nu a avut sevraj, nu a adus vorba de băutură și cred că într-un centru va sta cuminte, cât timp există un control al mediului în care trăiește.

Daca știți soluții bune, vă rog să îmi spuneți. Va sta 1-2 săptămâni la spitalul din Focșani, timp în care noi trebuie să-i punem la punct viitorul pe termen scurt și mediu. Partea bună este că fata va fi aproape, băiatul la fel – îl vor putea vizita constant. Îl vom vizita și noi.

Mulțumesc tuturor celor implicați. Mă umplu de bucurie când rezolvăm lucrurile împreună.

V”.

Previous Story

RECORD! Braşovul a depăşit pentru prima dată litoralul la numărul de turişti atraşi. Chiar și fără Aeroport și Autostradă

Next Story

Foto Brașov: Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie