Brașov. Mateo Rupy: „Ce faci la patru dimineata, cand trei minori de 10 -13 -15 ani, sunt pe strada la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie fără părinți cerșind, mâncare?! Am sunat 112, mi-au închis telefonul în nas menționând că …”

Last Updated on aprilie 4, 2018 3 minori au fost găsiți marți noapte la cerșit la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie.

Pe Facebook, Mateo Rupy a adăugat fotografii cu mesajul: „Ce faci la patru dimineata, cand trei minori de 10 -13 -15 ani, sunt pe strada la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie fără părinți cerșind, mâncare?!

Brașov. Mateo Rupy: „Ce faci la patru dimineata, cand trei minori de 10 -13 -15 ani, sunt pe strada la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie fără părinți cerșind, mâncare?! Am sunat 112, mi-au închis telefonul în nas menționând că ...” 1 Brașov. Mateo Rupy: „Ce faci la patru dimineata, cand trei minori de 10 -13 -15 ani, sunt pe strada la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie fără părinți cerșind, mâncare?! Am sunat 112, mi-au închis telefonul în nas menționând că ...” 2

Am sunat 112, mi-au închis telefonul în nas menționând că nu este o urgență!

Am sunat la 0268/958 la Poliția Locală Brasov, imendiat, s-a prezentat un echipaj, unde au identificat copiii, a cui sunt copiii, menționând că nu este prima dată când sunt chemați si ca nu au ce sa facă, că aproape toți minorii dupa ce sunt duși în Centrul de Primiri Urgență din Ghimbav coordonat de Brasov DGASPC, că fug si se reîntorc de unde i-au gasit/ pe strada, din nou!

Nu am putut fi indiferenți, eu si colega mea Bianca Nițu – asistent social la AZPV, ( dupa ce am fost la urgențe cu o alta familie), le-am spus care sunt procedurile privind situația minorilor, iar domnii polițiști, atunci au decis să îi ducă la secția de poliție.

Echipajul prezent la fata locului ne-au menționat că cunosc foarte bine standardele si drepturile copilului, dar în același timp, cunosc si problemele copiilor, dar și problemele cu care se confrunta cei de la Brasov Dgaspc și că ei fac cât le stau în putință…”

Previous Story

Brașov: Expertiza grafologică a jurnalului criminalului. Florin Buliga este un narcisist „uscat pe interior”. Ce mai spune un criminalist autorizat autorizat în expertiza grafică și tehnică a documentelor

Next Story

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer de 70 de ani. „La semaforul ala se intampla si invers. Sunt destui ce vin de pe Berzei si fac dreapta fara a realiza ca semaforul e rosu…”