Brașov: Expertiza grafologică a jurnalului criminalului. Florin Buliga este un narcisist „uscat pe interior”. Ce mai spune un criminalist autorizat autorizat în expertiza grafică și tehnică a documentelor

Last Updated on aprilie 4, 2018 Criminalul din Brașov a ținut un jurnal în care a scris primle gânduri după monstruoasa crimă. Jurnalul a fost studiat de un criminalist autorizat autorizat în expertiza grafică și tehnică a documentelor.
Conform expertului, Florin Mircea Buliga, cel care și-a căsăpit familia, este ”uscat pe interior”, un introvertit în domeniul instinctiv, autist erotic și sexual, narcisist.

Grafologul criminalist Radu Constantin (foto) definește scrierea din jurnalul lui Florin Mircea Buliga drept mică, ghirlandiformă, dar și cu elemente de unghi și triunghi, spațiată, cu mișcări ample (mai ales la majuscule), scrie libertatea.ro.

Brașov: Expertiza grafologică a jurnalului criminalului. Florin Buliga este un narcisist „uscat pe interior”. Ce mai spune un criminalist autorizat autorizat în expertiza grafică și tehnică a documentelor 1

Specialistul a observat semne de întrebare și exclamare grupate câte două sau trei, în general înclinate dreapta – dar sunt și fragmente cu înclinare ilegală –, iar scrierea este fluctuantă (șerpuitoare). Atunci când se întrebuințează semnele întrebării și exclamării de regulă fragmentul de scriere este exuberant cu finale ale barelor ”t” ascuțite și lungi. Ce înseamnă acest lucru?

”Subiectul, adică Florin Mircea Buliga, prezintă impasibilitate la bucuriile sau suferințele altuia, individualitate care se supără ușor, cu reacție de neplăcere și antipatie, asprime, încăpățânare, gelozie, invidie sau nerecunoștință. Eul său este foarte ”sensibilizat” și reacționează agresiv față de orice opoziție, șoc sau contrarietate venite din exterior (A.Vels), iar Klages spune că ar fi vorba de dezgust de viață (elementele unghiulare)”, spune Radu Constantin.

Brașov: Expertiza grafologică a jurnalului criminalului. Florin Buliga este un narcisist „uscat pe interior”. Ce mai spune un criminalist autorizat autorizat în expertiza grafică și tehnică a documentelor 2

La cei 44 de ani ai săi, Florin Mircea Buliga are nevoie de libertate, de spațiu, înclinare impulsivă și sugestionabilă (scriere parțială), natură frământată (scriere mică).

La subiectul studiat de grafologul criminalist se manifestă o predominare a elanului instinctiv în formă primară, nervozitate, reacții emotive și exagerații de origine subconștientă, lipsită de măsură și de stăpânire a ideilor și a conduitei (scriere exuberantă).

Previous Story

Brașov: Update. Val de omenie în Săptămâna Mare pentru ajutorarea bătrânului bătut cu sălbăticie de doi tineri. Medicul Vasi Rădulescu: „Pornim spre Brașov. După emisiunea cu Cosmin Prelipceanu, cineva din echipa Digi24 m-a abordat timid. Ce făcuseră? …”

Next Story

Brașov. Mateo Rupy: „Ce faci la patru dimineata, cand trei minori de 10 -13 -15 ani, sunt pe strada la Fast Food Panini, pe Bulevardul 15 Noiembrie fără părinți cerșind, mâncare?! Am sunat 112, mi-au închis telefonul în nas menționând că …”