Brașov: În arest, criminalul monstru Florin Buliga citește Biblia și ține un jurnal. ”Îmi pare rău că nu am găsit metodă mai ușoară să-i omor”

Last Updated on aprilie 9, 2018 Florin Buliga, criminalul monstru din Brașov, continuă să-și țină jurnalul în pușcărie, acolo unde a consmenat și uciderea soției, a fetei și a băiatului. În arestul Poliției, criminalul citește Biblia, meditează și scrie, ca o continuare a însemnărilor din agenda în care scria, înainte de crime, despre nebunie, bani și ființe de lumină, pe care le reunise sub titlul ”Un fel de testament”.

”În libertate, fuma cam 12 grame de canabis în două săptămâni, în țigări rulate de el. În arest, s-a terminat cu drogul și atunci fumează un pachet și jumătate de țigări, poate două pe zi. Dublu față de cât fuma afară. În rest, citește Biblia, își scrie memoriile într-un jurnal și meditează. De mâncat, mânâncă doar vegetarian”, au spus surse judiciare pentru Libertatea.

Brașov: În arest, criminalul monstru Florin Buliga citește Biblia și ține un jurnal. ”Îmi pare rău că nu am găsit metodă mai ușoară să-i omor” 1

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că nu regretă crimele, pentru că el nu a ucis trupurile soției lui și ale celor doi copii ai lor, ci sufletele lor, dar că îi pare rău că i-a durut.

”Îmi pare rău că i-a durut, că nu am găsit altă metodă mai ușoară să-i omor. Oricum, am ucis trupuri, nu suflete. Sufletele erau ucise de clasa politică. Mai regret și pentru că i-am produs o mare suferință unei prietene de-a fiului meu…”, le-a spus Florin Buliga investigatorilor, dar și rudelor care l-au vizitat în arest.

”Nu-mi amintesc, dar nu-mi vine să cred că în fata mea am înfipt cuțitul de opt ori. Nu cred asta!”, a spus Buliga, aflat în arestul IPJ Brașov.

Avocatul Daniel Diaconu spune că Florin Buliga are o problemă psihică, iar aceasta s-a agravat din 8 martie.

”Este evident că acest om era bolnav. Starea lui de sănătate mintală s-a agravat începând cu data de 8 martie de când devenise și mai evident că are o problemă psihică. Experții de la IML ”Mina Minovici” îi vor analiza trecutul, prezentul și vor formula un diagnostic”, a declarat avocatul lui Buliga.

Asasinul din Brașov care și-a măcelărit întreaga familie ținea, de ani buni, ”un fel de testament”, așa cum Florin Buliga își botezase propriile însemnări așternute cu pixul, în propria ordine a minții bolnave, pe filele unei agende. Gânduri amestecate, greu de descifrat, despre rolul lui pe acest pământ, despre ființele de lumină, despre schimbări și renaștere, despre bani și nebunie.

”Astăzi (n.r. – pe filă, criminalul a notat 26.03.2018), Ștefan, Monica și Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul ușor! Doamne Ajută! Au plecat înaintea mea, aș fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuțitul a intrat până la capăt, dar nu au murit fizic (…)

Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni. Familiile sunt destrămate, fugiți din țară, țara este sărăcită maximum, banii nu mai au valoare (…)”, a scris asasinul Florin Buliga în ”testamentul” său.

Previous Story

Brașov: NOROCOS de Paște! Cu un bilet de 30 de lei, un braşovean a câştigat peste 1,5 milioane de euro la Loto

Next Story

Brașov: BĂTAIE între 10 persoane. 4 internați la Urgență, 3 arestați!