Brașov: BĂTAIE între 10 persoane. 4 internați la Urgență, 3 arestați!

Last Updated on aprilie 9, 2018 O bătaie în toată regula a avut loc între 10 persoane în fața unui club de pe str. Mihail Kogălniceanu din Centrul Civic, vineri noaptea. Trei tineri au fost arestați, fiind reținuți pentru 24 de ore, alți patru ajungând pe mâna medicilor, pentru a le îngriji rănile căpătate în încăierare.

Potrivit ultimelor informații primite astăzi de la purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu, în jurul orelor 3.40, Sectia 1 Poliție a fost sesizată telefonic cu privire la comiterea unei agresiuni în fața unui club de pe str. Mihail Kogălniceanu din Centrul Civic al municipiul Brașov, informează mytex.ro.

Brașov: BĂTAIE între 10 persoane. 4 internați la Urgență, 3 arestați! 1

„Cercetările ulterioare efectuate de echipa operativă au relevat faptul că un conflict spontan a izbucnit între mai multe persoane, patru dintre acestea, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, fiind transportate la Spitalul Clinic de Urgență Brașov pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cu privire la trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 28 ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetarile continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale”, a relatat reprezentanta Poliției Brașov.

Previous Story

Brașov: În arest, criminalul monstru Florin Buliga citește Biblia și ține un jurnal. ”Îmi pare rău că nu am găsit metodă mai ușoară să-i omor”

Next Story

Foto Brașov: Mașină de București parcată într-un pasaj. Mai avea un pic și cobora pe scări