Brașov: Doi cercetași belgieni bătuți într-un club. „ A început să mă lovească şi am leşinat …”

Last Updated on aprilie 7, 2018 Doi belgieni acuză un agent de pază că i-a bătut într-un club. Agentul de pază se apără și spune că i-a scos din club dar că aceștia s-au lovit pe scări.

Reprezentanţii clubului refuză să comenteze incidentul.
Adolescenţii fac parte dintr-un grup de 22 de cercetaşi venit în România la începutul lunii. Unul dintre ei povesteşte că au petrecut în club până la 3 noaptea, apoi au părăsit localul. Şi-a uitat haina înăuntru, iar când s-a întors după ea, agentul de pază nu i-a mai dat voie să intre, informează Stirile Pro Tv.

Brașov: Doi cercetași belgieni bătuți într-un club. „ A început să mă lovească şi am leşinat ...” 1

Victimă: „El m-a împins, eu l-am împins înapoi. Şi apoi el m-a împins tare în perete, a început să mă lovească şi am leşinat.”

Prietenii băiatului i-au sărit în ajutor, dar spun că nu au putut ţine piept agentului de pază care, spun belgienii, i-a îmbrâncit, i-a lovit cu pumnii şi a folosit sprayul lacrimogen.
Victimă: „Am fost lovit şi mi-am pierdut cunoştinţa imediat, aşa că nu îmi amintesc prea multe.”

Maurice Vestraete, prietenul celor doi răniţi: „I-am văzut pe prietenii noştri toţi pe pământ, ţipând, cu dureri mari în zona ochilor, din cauza spray-ului cu piper. Unul din prietenii noştri era inconştient, cu sânge pe toată faţa din cauza loviturii pe care a primit-o.”

Youssef Mhabache, mentor: „Şi o fată pe care o cunosc a intrat în panică, pentru că a fost împinsă de asemenea. A fost un haos.”

Răniţii au fost duşi cu ambulanţa la spital, iar poliţia a început o anchetă. La audieri, agenţii au aflat şi altă variantă: ca între adolescenţi ar fi avut loc o altercaţie, iar agentul de pază ar fi intervenit ca să-i potolească.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov: „Agentul de pază responsabil cu ordinea în clubul respectiv ar fi încercat să îi scoată în afară localului, iar în timpul acesta, doi dintre ei ar fi suferit vătămări.”

Cei doi adolescenţi loviţi la cap au fost internaţi în spital pentru trei zile. Agentul de pază este cercetat acum pentru purtare abuzivă.

Previous Story

Brașov. Mall-ul Coresi, program special sâmbătă și duminică de Paști

Next Story

Brașov: Starea bătrânului bătut cu bestialitate. Irina Binder: „Azi am fost la „bunelul” … S-a bucurat că i-am dus ouă roșii și era mai luminos… Azi a fost acolo și agentul de pază care i-a prins pe agresori, un om cu suflet care încearcă să-l ajute cu ceea ce poate. Și alături de acest om sunt …”