Brașov. De ce are permis? Robert Lazar: „Am văzut eu toata faza. Șoferul e un domn foarte în vârstă, m-am dus la el la geam și i-am zis ce a făcut însă nu prea aude așa că a trebuit să țip la el. După ce a înțeles ceva a zis că el …”

Last Updated on aprilie 25, 2018 Un brașovean a fost martorul unui mic accident făcut de un șofer care nu aude prea bine. Cum are permis? Politia știe.

Pe Facebook,  Robert Lazar a scris: „VL09SLF – dacă îți găsești mașina zgâriată în colțul din stânga spate să știi că domnul cu Daewoo Espero BV06FRY ți-a atins-o.

Brașov. De ce are permis? Robert Lazar: „Am văzut eu toata faza. Șoferul e un domn foarte în vârstă, m-am dus la el la geam și i-am zis ce a făcut însă nu prea aude așa că a trebuit să țip la el. După ce a înțeles ceva a zis că el ...” 1

Am văzut eu toata faza. Șoferul e un domn foarte în vârstă, m-am dus la el la geam și i-am zis ce a făcut însă nu prea aude așa că a trebuit să țip la el.

După ce a înțeles ceva a zis că el n-a făcut nimic, deci neagă tot. Circula cu oglinzile rabatate, nici nu cred că vede bine, de auzit nu mai zic.

Ți-am lăsat în parbriz un bilet pe care ți-am scris și numărul meu de telefon. Mă ofer ca martor dacă e nevoie. Am sunat și la poliție fiindcă omul ăsta nu mai trebuie lăsat la volan, el reprezentând un pericol public.

Are toată mașina plină de zgârieturi, deci probabil și alții i-au căzut victimă. Faza s-a întâmplat puțin după ora 8”.

Previous Story

Brasov: „Cristian, coada ca la Bucuresti, am inteles ca si Ghimbavul e blocat? Asteptam niste explicatii din partea autoritatilor si de ce nu chiar niste sanctiuni severe pentru …”

Next Story

Brașov: Primăria a mărit taxele locale! Consilier Alexandra Crivineanu: „Primarul George Scripcaru impreuna cu consilierii locali PNL, PMP, UDMR, PER si FDGR au majorat taxele si impozitele locale pentru brasoveni incepand cu …”