Brasov: „Cristian, coada ca la Bucuresti, am inteles ca si Ghimbavul e blocat? Asteptam niste explicatii din partea autoritatilor si de ce nu chiar niste sanctiuni severe pentru …”

Last Updated on aprilie 25, 2018 Trafic de coșmar pe drumul care duce spre Brașov din Cristian și Ghimbav în aceste zile din cauza lucrărilor care se fac la carosabil.

Traficul rutier de pe DN 1, în zona Ghimbav, a fost dat marţi peste cap, după ce pe sectorul de drum naţional care trece prin localitate s-au realizat plombări „pe suprafeţe întinse”, pe sensul de mers dinspre Braşov spre Sibiu.

Brasov: „Cristian, coada ca la Bucuresti, am inteles ca si Ghimbavul e blocat? Asteptam niste explicatii din partea autoritatilor si de ce nu chiar niste sanctiuni severe pentru ...” 1

Fiind vorba de un drum foarte circulat, înainte de Ghimbav s-a format o coadă destul de lungă, chiar din momentul închiderii sensului spre Sibiu.

De altfel, şi miercuri se va circula în aceleaşi condiţii, pentru că se vor efectua lucrări pe sensul Sibiu – Braşov al segmentului din DN 1, care trece prin Ghimbav, astfel că se vor institui restricţii de trafic începând cu ora 8.30, iar reprezentanţii DRDP Braşov recomandă ca rută ocolitoare DN 13 (până la Hălchiu), de unde se poate ajunge în Codlea, scrie bzb.ro

De traficul greu s-au plâns șoferii care cer sancțiuni pentru cei responsabili.

Pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea, Gaby DC a scris: „Cristian, coada ca la Bucuresti, am inteles ca si Ghimbavul e blocat? asteptam niste explicatii din partea autoritatilor si de ce nu chiar niste sanctiuni severe pentru firma care se ocupa de drumuri, nu se poate asa, sa indure lumea atata bataie de joc, am vazut salvarile care abia isi faceau loc printre masini, eu cred le-a pus Dumnezeu mana in cap, astfel nu imi explic cum au putut merge prin coada aia”.

Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Braşov, Horia Stancu, a afirmat că lucrările de pe DN 1 fac parte din contractul de reparaţii semnat în 5 aprilie, privind „plombarea” a 45.000 de metri pătraţi din drumurile naţionale care trec prin judeţul Braşov (DN1, DN73 A, DN 73- zona Fundata, care nu face parte din proiectul de modernizare cu bani europeni – DN13 şi DN11).

Previous Story

(Foto) Zoo Brașov are două noi păsări răpitoare

Next Story

Brașov. De ce are permis? Robert Lazar: „Am văzut eu toata faza. Șoferul e un domn foarte în vârstă, m-am dus la el la geam și i-am zis ce a făcut însă nu prea aude așa că a trebuit să țip la el. După ce a înțeles ceva a zis că el …”