Brașov. Bogdan Glavan: „Cine vrea să-și rupă mașina, să vină în zona Pârâul Rece, Rasnov, Bran. Cine vrea o spălare pe creier cu multiplicatorul cheltuielilor publice, să poftească în Grădina Carpaților. Aici creșterile de salarii se traduc în …”

Last Updated on aprilie 6, 2018 Brașovul este un tărâm minunat pentru vacanță. El este „binecuvântat” de conducători care nu au fost în stare să-i facă un aeroport,  o autostradă, o gară sau măcar niște drumuri naționale decente. Veniți la Brașov, și vulcanizările de aici trebuie să câștige un ban.

Pe Facebook, Bogdan Glavan a scris: „Cine vrea sa-si rupa masina, sa vina in zona Paraul Rece, Rasnov, Bran. Cine vrea o spalare pe creier cu multiplicatorul cheltuielilor publice, sa pofteasca in Gradina Carpatilor.

Brașov. Bogdan Glavan: „Cine vrea să-și rupă mașina, să vină în zona Pârâul Rece, Rasnov, Bran. Cine vrea o spălare pe creier cu multiplicatorul cheltuielilor publice, să poftească în Grădina Carpaților. Aici creșterile de salarii se traduc în ...” 1

(foto: arhivă)

Aici cresterile de salarii se traduc in cheltuieli de reparatie a masinii, bucse, pivoti, cauciucuri si uite asa creste PIB-ul.
***
Drumul Rasnov Bran a fost momentan carpit. Cine vrea sa vada multiplicatorul la putere maxima este invitat peste doua saptamani”.

George Florin Garbacea Sa vezi anul trecut ce fain a fost… fix in perioada concediilor (iulie – august) … au montat 3 semafoare între Rasnov si Bran ca sa lateasca partial drumul cu 50 cm. Au pus semafoarele si au plecat în concediu si cei care executau lucrările …o feerie…

Previous Story

Brașov. Avocatul criminalului. „Nu credea că va ajunge vreodată să facă acest gest de nebunie. Florin Buliga a început să conștientizeze și să regrete ce a făcut. Mi-a povestit despre …”

Next Story

Brașov. Mall-ul Coresi, program special sâmbătă și duminică de Paști