Brașov. Avocatul criminalului. „Nu credea că va ajunge vreodată să facă acest gest de nebunie. Florin Buliga a început să conștientizeze și să regrete ce a făcut. Mi-a povestit despre …”

Last Updated on aprilie 6, 2018 Florin Buliga, criminalul din Braşov a împlinit 44 de ani. Avocatul Daniel Diaconu a mers astăzi la clientul său, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Apărătorul a declarat că Florin Buliga a început să conștientizeze și să regrete ce a făcut, informează Observator TV.
“Nu credea că va ajunge vreodată să facă acest gest de nebunie. Florin Buliga a început să conștientizeze și să regrete ce a făcut. Mi-a povestit despre factorul declanşator al acestei tragedii, despre coincidenţa cifrei 6 în viaţa lui.

Brașov. Avocatul criminalului. „Nu credea că va ajunge vreodată să facă acest gest de nebunie. Florin Buliga a început să conștientizeze și să regrete ce a făcut. Mi-a povestit despre ...” 1

Respectiv, tatăl lui a murit acum 4 ani, la vârsta de 66 de ani, a fost înmormântat în 26 septembrie, în aceeaşi zi în care a fost înmormântată şi mama lui, exact acum 26 de ani”, a declarat Daniel Diaconu.

Florin Mircea Buliga a ales să nu consume carne în perioada Postului Mare și a solicitat meniu vegetarian. ,,Meniul care se dă în arestul I.P.J. Brașov este variat. A ales un meniu fără carne. Nu cred că ține post, în mod special, ci așa cum își scria în jurnal, vorbește de o alimentație sănătoasă”, a spus Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga, citat de brasovtv.com.

În Săptămâna Mare, bărbatul care și-a măcelărit familia s-a gândit să facă o faptă bună. ,,M-a rugat să trec pe la dânsul să discutăm legat în principal de modalitatea de transmitere a patrimoniului firmei către familia soției”, a declarat Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga.

Într-una din însemnările găsite în jurnalul său, asasinul nota: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu, Creatorul nostru, mulțumesc oamenilor prin care El a lucrat pentru transformarea mea”.

Previous Story

Ramona Strugariu: „Apoi, aceeasi nobila natura umana a urlat: ha! De fapt, ati ajutat un betiv! Si-a batut joc de o tara intreaga! Asadar, e justificat sa fii zdrobit in bataie intr-un pasaj si sa nu se uite nimeni la tine, sa nu meriti niciun ajutor, chiar daca ai o viata mizera si ai nevoie de acest ajutor, ba chiar sa fii acuzat de impostura atunci cand l-ai primit, pentru ca ai probleme cu alcoolul ( cam ca jumatate din populatia tarii) si tulburari psihice (cam ca cel putin 20% din populatia globului). Ia, cam cati va declarati …

Next Story

Brașov. Bogdan Glavan: „Cine vrea să-și rupă mașina, să vină în zona Pârâul Rece, Rasnov, Bran. Cine vrea o spălare pe creier cu multiplicatorul cheltuielilor publice, să poftească în Grădina Carpaților. Aici creșterile de salarii se traduc în …”