Video Brașov: „M-au vizitat niște americani la Bran. Prima lor întrebare a fost: de câte ore s-a terminat războiul în zonă? Am încercat să le explic că Bran…Dracula…”

Last Updated on martie 9, 2018 Turiștii care vizitează zona Bran sunt „răsplătiți” cu un drum ca după bombardament. Locuitorii din zonă trebuie să învețe în continuare cum să facă jaloane printre gropi.

Pe Facebook, Misu Marinescu a postat un video cu mesajul: „M-au vizitat niste americani la Bran. Prima lor intrebare a fost: de cate ore s-a terminat razboiul in zona? Am incercat sa le explic ca Bran…Dracula…

Video Brașov: „M-au vizitat niște americani la Bran. Prima lor întrebare a fost: de câte ore s-a terminat războiul în zonă? Am încercat să le explic că Bran...Dracula...” 1

personaj de groaza…deci si drumurile trebuie sa fie tot de groaza.Si ca Branul nu este o localitate, ci un mare parc de distractie: Dracula Land. Pentru ca imediat ce intri pe fostul drum dintre Rasnov si Bran ti de duc Dracului toate: cauciucurile, jentile, directia,nervii si in final masina cu totul.Dar exista si o parte buna.

Cei ce au piatra la rinichi pot scapa de ea. Pentru ca se sparge de la hordocaiala si se elimina pe loc. Fapt ce o sa va dea satisfactia ca va pisati pe el de drum. Cam la fel cum se pisa autoritatile pe miile de turisti care viziteaza Branul. Intrebati cand o sa asfalteze ulita nationala, edilii ne-au raspuns ca atunci cand o sa faca receptia comisionului.

Dar nu prea repede. Ca mai au nevoie de gropile alea. Ca sa aiba electoratul in ce sa dea.Ca daca se desteapta nu ii mai voteaza.Intelegeti ce vreau sa spun?Ca de mama sau mortii nu pot sa ii injur,cum ar fi normal,ca imi inchide zuchenberg contu. Asa ca o sa fiu constructiv si o sa va dau niste sfaturi,in caz ca v-ati programat o excursie la Bran.

1.Daca aveti elicopter acu e momentul sa-l folositi
2.Daca va riscati sa veniti totusi cu masina luati-o pe aia de serviciu.Daca nu aveti serviciu imprumutati masina de la un dusman

3.Daca aveti o masina veche, dar care inca nu pare de Remat…veniti cu ea la Bran
4.Daca aveti purtatori de placa dentara in masina rugati-i sa si-o tina cu mana”.

Vezi aici Video:;

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Val Călătorul din București: „După ce mi-am lăsat turiștii în Piața Sfatului …. m-am așezat pe-o banca, lângă poștă, să mănânc …. trece pe lângă mine un om al străzii, uitându-se lung la punga …”

Next Story

Brașovul Poluat. Ultimatum de la CE. România trebuie să scape de poluare în două luni