(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, vineri, 2 martie. Sunt -2 grade Celsius

Last Updated on martie 2, 2018 Brașovenii și turiștii sunt invitați la schi și astăzi, vineri, 2 martie. Sunt -2 grade Celsius

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „Buna dimineata.
Astazi, 02.03.2018, la ora 09:00 in Poiana Brasov sunt -2 grade celsius.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, vineri, 2 martie. Sunt -2 grade Celsius 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, vineri, 2 martie. Sunt -2 grade Celsius 2
In Cristianu Mare sunt -5grade celsius.
Functioneaza telegondola, telecabina Capra Neagra si Kanzel, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu si Stadion si covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.


Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!

Previous Story

Brașov: Mergi? Deschiderea Campionatului Mondial de Sărituri cu Schiurile la Râșnov

Next Story

Aeroportul Brașov. Probleme și cu studiul de fundamentare? Credit de 200 de milioane de lei pe baza unei simple „foi în vânt”?