(Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie

Last Updated on martie 24, 2018 Zăpadă multă în Poiana Brașov și sâmbătă, 24 martie. Sunt -2 grade Celsius.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „Buna dimineata. Astazi, 24.03.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt -2 grade celsius.
In Cristianu Mare sunt -6 grade celsius.

(Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 1 (Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 2

Functioneaza telecabina Capra Neagra si Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia si Lupului si teleschiul Ruia si Bradu.
Ultima cursa a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se face la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40.

Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.

(Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 3 (Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 4 (Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 5 (Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 6

(foto:Emil Farcasanu)

Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!

 

 

Update inchidere Drumul Poienii.
Va reamintim ca in acest sfarsit de saptamana va avea loc Raliul Brasovului, care va include probe pe drumul ce leaga atat Brasovul cat si Rasnovul de statiunea Poiana Brasov. In acest sens vor fi instituite restrictii de circulatie, aceste drumuri urmand a fi inchise dupa cum urmeaza:

(Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 7 (Foto) Poiana Brașov. Atmosferă de vis. Starea Pârtiilor, sâmbătă 24 martie 8

Sectorul Brasov-Poiana Brasov
Sambata intre orele 11.00 si 16.30
Duminica intre orele 15.00 si 18.30

Sectorul Rasnov-Poiana Brasov
Vineri intre orele 12:30 si 18:30
Duminica intre orele 11:30 si 15:30

Intrucat sambata nu exista restrictii de circulatie pe tronsonul Rasnov-Poiana Brasov, acesta poate fi folosit ca ruta alternativa de a urca spre statiune in intervalul orar in care drumul care leaga Brasovul de Poiana Brasov este inchis”.

Previous Story

Raliul Brașovului, programul de Sâmbătă

Next Story

Update. Bărbatul din Brașov, aruncat de pe pod în râu, a murit. Mersese să întâlnească o fată pe care o cunoscuse pe Facebook