Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..”

Last Updated on martie 14, 2018 Ploile de ieri și astăzi au inundat Scheiul. Unii locuitori din zonă spun că de vină ar fi construcțiile de pe toate dealurile din Schei. Primăria spune doar că a intervenit să deblocheze intrarea în subteran a pârâului care vine de la Pietrele lui Solomon .

Pe grupul de Facebook Salvați zona Tâmpei Vali Roman a postat fotografii cu mesajul: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului…….in Variste , str Piatra Mare, Pajistei, Fantanitei, Traian Mosoiu

Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 1

Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 2 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 3 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 4 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 5 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 6  Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 7 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 8 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 9 Foto Brașov: Scheiul inundat! Ce spune Primăria. Vali Roman: „Ceea ce s-a intamplat astazi in Schei in urma ploii este dovada clara ca toti suntem afectati de constructiile de pe toate dealurile Scheiului..” 10

si lista poate continua…”

Pe Facebook,Primăria Municipiului Braşov a scris: „Din cauza ploii abundente și a aluviunilor, Serviciul Voluntar pentru situații de urgență a avut mai multe intervenții începând cu ieri după-amiază. De două ori a trebuit să intervină în cartierul Șchei, pe str. Podul Crețului, unde intrarea în subteran a pârâului care vine de la Pietrele lui Solomon s-a blocat din cauza aluviunilor, in special crengi și bușteni.

La prima intervenție SVSU a fost sprijinit și de ISU, iar la a doua intervenție, pe langa sprijinul SGA, s-a intervenit și cu un buldoexcavator, pentru a putea curata întreaga zonă. Cea de a doua zona in care s-au intervenit a fost pe str. Laminoarelor (Noua), unde apa scursă de pe versant nu a mai avut unde sa deverseze din cauza gunoaielor.

SVSU a intervenit împreună cu firma de salubrizare și a colectat toate gunoaiele, eliberând gurile de scurgere. In aceasta dimineață SVSU împreună cu ISU intervin în cartierul Stupini unde pârul Ghimbasel a ieșit din matcă și a inundat doua case, pe str. Fântânii și Baciului, precum și mai multe grădini”.

Previous Story

(Foto) Robert Lazar despre traficul din Schei: „Brașov, orașul mașinilor. Mai lipsesc din Schei niște proiecte imobiliare și vreo două malluri. Eu propun desființarea tuturor trotuarelor … Eventual și Piața Sfatului închisă traficului pietonal și amenajate niște locuri unde mașinile pot opri …”

Next Story

Brașov: ATENȚIE Probleme cu apa potabilă. Cartierele afectate