Brașov: Update 2 Copilașul David a dispărut de pe Șoseaua Predeal din Râșnov. Părinții, pompierii râșnoveni, taximetriștii și vecinii îl caută luni noaptea

Last Updated on martie 26, 2018 Update 2
Kitty Kristina Copilaşul Lingurar David a dispărut astăzi în jurul orei 17:00 de pe Șoseaua Predeal din Râșnov. Părinții, pompierii Râșnoveni și vecinii îl caută îngrijorați. Cei care au o informație cât de mică sunt rugați să sune la 112.  Vă mulțumesc.

Update, mai multe persoane au anunțat pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea că ies să-l caute pe copilașul de 3-4 ani care a dispărut luni seara din Râșnov.Brașov: Update 2 Copilașul David a dispărut de pe Șoseaua Predeal din Râșnov. Părinții, pompierii râșnoveni, taximetriștii și vecinii îl caută luni noaptea 1

Stefania Alexandra Haideți noi am pornit. Mergem să vedem cu ce putem ajuta

Nyisztor Alexandru Zic sa ne imobilizam si sa ajutam oamenii

 

Zamfir Nicolle Intr un minut iese si sotul meu..

Mada Chihaia Garbacea Doamne ajuta sa il gaseasca saracutu e si frig of

Larisa Pora Cei de la firma de taxi CRP îl cauta acum pe străzi

Stire Initiala
Luni seara, un copilaș de 3-4 ani este căutat de părinți în Râșnov, la podul peste Ghimbășel din cartierul IL Caragiale.

Pe grupul de Facebook Râşnoveni din Toată Lumea,Gaby DC a scris: „Se pare ca un copilas de 3 4 ani a fost dat disparut in zona Caragiale il cauta parintii la pod langa apa prea multe nu am aflat decat ca vorbeste cam sasait . Daca aflati ceva sau stiti ceva despre el va rog sa anuntati aici, Râşnoveni din Toată Lumea.”

 

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Update DISPĂRUT. Râșnovenii ies să-l caute pe copilașul de 3-4 ani. „Doamne ajuta sa il gaseasca saracutu e si frig of”… „Haideți noi am pornit. Mergem să vedem cu ce putem ajuta”

Next Story

Brașov: Tragic. Copilul dispărut din Râșnov a fost găsit decedat