Brașov: Tragic. Copilul dispărut din Râșnov a fost găsit decedat

Last Updated on martie 27, 2018 Luni seara, 35 de poliţişti, 14 jandarmi, 21 de pompieri, părinți, oameni cu suflet, l-au căutat pe David după ce acesta dispăruse de acasă. Din păcate a fost găsit decedat.

După mai bine de cinci ore de căutări în noapte, salvatorii au scos trupul neînsufleţit al micuţului din albia râului Ghimbăşel. Copilul de doar 6 ani, care avea un handicap de vorbire, dispăruse luni, în jurul orei 17:00, în timp ce se plimba cu bicicleta lângă casă, informează Digi 24. Însă părinţii au sunat la 112 abia după patru ore.

Brașov: Tragic. Copilul dispărut din Râșnov a fost găsit decedat 1

La căutări au participat 35 de poliţişti, 14 jandarmi şi 21 de pompieri, care au verificat de la un capăt la altul cartierul în care locuieşte familia şi împrejurimile acestuia.

Previous Story

Brașov: Update 2 Copilașul David a dispărut de pe Șoseaua Predeal din Râșnov. Părinții, pompierii râșnoveni, taximetriștii și vecinii îl caută luni noaptea

Next Story

Brașov: Titlul de cetățean de onoare al orașului Râșnov alpinistei – Crina “Coco” Popescu, dar și titlul de cetățean de onoare, post-mortem, alpinistei Dor Geta Popescu