(Last Updated On: March 16, 2018)

Un ansamblu de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri ce va fi amplasat în zona veche a Braşovului, „o zonă în care relieful şi vegetaţia completează densitatea redusă a construcţiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist”.

Stejeriş va fi poziţionat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii, informează bzb.ro

Brașov: Un alt set de blocuri în vârful muntelui. Primele apartamente gata în 2019 1

Investiţia totală în proiect este estimată la 15 milioane de euro.

Stejeriş va fi compus din 8 clădiri cu regim mic de înălţime, formând o comunitate cu acces controlat, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre vârful Tâmpa, centrul Braşovului şi vârful Postăvaru.

Suprafeţele utile ale apartamentelor încep de la 53 mp şi ajung până la 263 mp. Fiecare apartament va avea grădină şi/sau terasă proprii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

„Stejeriş va fi un produs imobiliar premium, în linie cu specificul exclusivist al zonei. (…) Deşi Planul Urbanistic Zonal prevede un Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT) de 1,4, am ales să proiectăm Stejeriş la un CUT de sub 1, ceea ce se simte în suprafaţa generoasă a spaţiilor verzi, ce ocupă peste 50% din suprafaţa terenului şi în volumele mici, sculptate ale clădirilor”, a declarat Daniel Popescu, managing partner Redesign.