Brașov: Tânără agresată sexual în plină zi, în centrul orașului: A strâns-o în braţe şi a atins-o în …

Last Updated on martie 8, 2018 Brașovul este un oraș sigur dar mai există și excepții, indivizi certați cu legea. Pare incredibil ce a păţit o fată de 20 de ani din judeţul Braşov, în timp ce se afla miercuri pe strada 15 Noiembrie, în jurul orei 11:00.

Un tânăr de 32 de ani care trecea şi el pe acolo a strâns-o în braţe şi a atins-o în zonele intime, potrivit bzb.ro. „Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov împreună cu cei din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov au identificat un tânăr în vârstă de 32 de ani din judeţul Braşov suspectat că, în data de 07 martie a.c., în jurul orelor 10.50, în timp ce se afla pe strada 15 Noiembrie din municipiul Braşov, a prins în braţe o tânără în vârstă de 20 de ani din judeţul Braşov, pe care a atins-o în zonele intime.

Brașov: Tânără agresată sexual în plină zi, în centrul orașului: A strâns-o în braţe şi a atins-o în ... 1

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Braşov”, a informat Gabriela Dinu, reprezentanta Poliţiei Braşov. Bărbatul este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Previous Story

Corona Brasov: „3 fete frumoase si talentate reprezintă Corona Brașov la naționala României!! Felicitări, fetelor!”

Next Story

Brașov. Val Călătorul din București: „După ce mi-am lăsat turiștii în Piața Sfatului …. m-am așezat pe-o banca, lângă poștă, să mănânc …. trece pe lângă mine un om al străzii, uitându-se lung la punga …”