Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele….”

Last Updated on martie 23, 2018 Brașovenii au reclamat astăzi că au cam înghețat în stații în așteptarea autobuzelor. Nici în autobuze nu a fost prea cald. RATBV le răspunde pe Facebook.

Pe Facebook,Andreea Hirlavu Oprea a scris: „Domnule primar, va așteptați să vină turiști, în acest weekend, în Brasov? Anuntati , public, ca in Brasov nu se poate circula! Probabil a expirat contractul cu drumarii.

Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele....” 1

(foto: Simu Boru)

De 2 saptamani este anunțată aceasta ninsoare. Nu ati putut sa luati nici o măsura de curățare a drumurilor? Domnule director de la Rat, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele.

Cei care traversează orașul, în mijloacele de transport, coboară cu picioarele sloi. Păcat ca Brașovul are asa ” gospodari”!”

Pe Facebook, RATBV SA a scris: „Buna dimineata. Astazi, atat la ora 7.00, cat si la ora 8.00, RATBV a avut in circulatie 140 de masini. Chiar daca, pe unele trasee, am inregistrat intarzieri de circa 5-10 minute, din cauza conditiilor de trafic, cu siguranta am reprezentat o varianta viabila de transport in municipiu”.

Alexandra Buta Azi am stat 35 de minute in statia de la ciucas sens de mers spre oras pentru a lua un autobuz orice autobuz. Am renuntat si am plecat pe jos. Deci….

Mihai Andy Mai bine ati face o medie, nu au fost intarzieri de 5-10 minute. Au fost si de 40 minute la unele linii din arterele neprincipale.

Simona Botereau Ce frumos se vede din birou si totul pe hartie!
RATBV SA Buna dimineata. Da, probabil ca se vede frumos si din birou, dar noi avem si la ora actuala cateva sute de oameni in traseu, pe teren.
Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele....” 2
(foto: Liviu Pana)

Barbulescu Andrei Buna dimineata Brasov!! Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele....” 3😂Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele....” 3😂 hai ca imediat vine MosCraciun!Brașov: Reacție RATBV despre întârzierile autobuzelor de vineri. Andreea Hirlavu Oprea: „ Domnule director de la RAT, șoferii dvs stau baricadati în cabina, la căldurică și cu țigara în mână, dar în autobuz îți îngheață picioarele....” 5

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: S-a aprobat. 1 apartament, 2 locuri de parcare. Se rezolvă problema parcărilor din oraș?

Next Story

Raliul Brașovului, programul de vineri