Brașov: RATBV, reclamații pestre reclamații pe noua pagină de Facebook. „Ajung in statie la Onix la ora 9:45 sensu catre Centru unde astept linia …”

Last Updated on martie 12, 2018 Curg reclamațiile pe noua pagină de Facebook a RATBV. Brașovenii reclamă faptul că autobuzele au întârzieri foarte mari și nu au de unde cumpăra bilete.

Pe pagina de Facebook RATBV SA,Giulia Georgiana a scris: Mi se pare absolut incredibil cum profitați de faptul că sunteți UNICUL serviciu de transport public in Brașov. Nu există o situație mai convenabilă pentru voi…Nu mai contează faptul ca nu am de unde sa imi achiziționez bilet sau că valabilitatea de 50 de minute a biletului nu îmi este deloc folositoare daca al doilea autobuz nu mai apare.

Brașov: RATBV, reclamații pestre reclamații pe noua pagină de Facebook. „Ajung in statie la Onix la ora 9:45 sensu catre Centru unde astept linia ...” 1

Noi suntem penalizați cu 60 de lei atunci când nu suntem serioși dar pe voi cine va penalizeaza daca sariti peste ture de autobuz sau daca nu vă merg aparatele ? Sa nu mai vorbesc de controlori – care sunt atât de bine instruiți incat atunci cand cer biletul sau abonamentul se comportă ca tâlhării cu briceagul pregătit.

Aveti un sistem de informare bine pus la punct dar cam atât.

Olimpia Serbanescu: 1. Pt capatul liniei 37 din Craiter, unde circula un singur autobuz, bine ca exista panou orar dar nu exista aparat de bilete� ar fi dragut daca s-ar respecta orarul tinand cont ca vine odata la 40 de minute.

2. De ce studentii nu isi pot reincarca abonamentele online ?

George Claudiu: Transportul în comun pe zona Bartolomeu este jalnic. Linia lui 29 circulă din an în Paști… Autobuzele de pe aceasta linie sunt foarte vechi, căldură nu au, bate vântul pe lângă usi, jegul e la el acasă și ce sa mai zic de faptul că dimineața la ora 7:34 nici nu poti urca in el.

Linia lui 28 la fel… Circulă foarte rar, este aglomerat mereu, autobuzele sunt jalnice… Pe această linie nu am vazut nici macar o data un autobuz nou. Noi suntem mereu cu acele Mercedesuri vechi și MAZ-uri care dau căldură vara nu iarna… Si noi plătim la fel ca cei din Noua, Steagu, Tractorul si alte cartiere care beneficiază de un transport în comun decent.

Tudor Roman Ajung in statie la onix la ora 9:45 sensu catre centru unde astept linia 7 care este afista la 9:55 , credeti ca a aparut autobuzul la 9:55? Nu , a fost afisata urmatoarea cursa la 10:35 deci practic de la 9:45 pana la 10:35, 50 de minute nu trece niciun 7 pe acolo , nu mi se pare normal , ne bazam pe program si pe autobuze , inteleg intarzierile dar asta nu are nicio scuza si nu e un caz izolat din pacate…

Previous Story

Brașov: Pasaj la „Trei alimentare”? Primăria vrea să construiască 3 pasaje pentru intersecțiile „sufocate”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, șoferul a fugit de la locul faptei. „Iar…E teroare cu strada Calea București”