Brașov: Primele reclamații pe noua pagină de Facebook a RATBV: Autobuzele nu respecta orarul si sunt mizerabile – focare de infectie! Soferii conduc de parca ar duce saci de cartofi! Controlorii…”

Last Updated on martie 6, 2018 Conducerea RATBV a decis să deschidă o nouă pagină de Facebook după ce anul trecut au închis-o pe cea veche, după numeroase reclamații. Pe pagina nouă deja au apărut primele reclamații.

Pe pagina de Facebook RATBV SA, Mihai Suciu a scris: „Nu poti plati cu cardul la caserii. La tonomatul din Triaj nu poti plati cash de luni bune. Nu sunt tonomate in toate statiile dar daca nu ai de unde sa iti iei bilet esti amendat daca te intalnesti cu controlorul.

Brașov: Primele reclamații pe noua pagină de Facebook a RATBV: Autobuzele nu respecta orarul si sunt mizerabile - focare de infectie! Soferii conduc de parca ar duce saci de cartofi! Controlorii...” 1

Programul nu e respectat tot timpul. Odata la cateva luni nu imi pot reincarca abonamentul decat la caserie cardul pentru ca tonomatul refuza din senin sa imi citeasca cardul. Uneori nu merg compostoarele din Autobuze. Nu exista autobuze de noapte.

Iarna uneori poti avea norocul sa prinzi un autobuz fara incalzire. Cel putin cand a fost gerul cam asa a fost. A mai fost o pagina de Facebook oficiala pentru RAT Brasov. Avea rating de 1.4 stele la un moment dat, iar voi ati inchis pagina pentru ca asa se rezolva problemele la noi intr-un mod profesionist.

Ati mai avut o gluma de concurs cu noul logo RAT Brasov. 0 implementare. Asta ar fi in mare”.

Roxana Bojian: Vrem aparate pentru bilete in fiecare statie, si vrem sa fie functionale!

Katy CatalinaRATBV SA – Probleme cu gramada!!! Autobuzele nu respecta orarul si sunt mizerabile – focare de infectie! Se pare ca nu exista un serviciu de salubrizare si igienizare! Soferii conduc de parca ar duce saci de cartofi! Controlorii in loc sa ajute cetatenii si sa medieze pasnic, sunt agresivi, tupeisti si lipsiti de respect, se pare ca au barem de dat amenzi.

Astfel institutia RatBv poate fi oricand data in Judecata pentru agresiune, lipsire de libertate si abuz in serviciu in privinta legitimarii cetatenilor fara drept legal!”

Adriana Diana Astăzi, ora 13, am întrebat la casa de bilete Patria- spre Astra dacă pot plăti cu cardul. Nu! Și acum o văd pe listă că da. Penibil! I-ați instruit pe vânzători să folosească POSurile? Sau aruncați doar praf în ochi

Previous Story

Brașov: RATBV și-a deschis pagină de Facebook de sugestii și reclamații. În cât timp o va închide după numeroasele sesizări? Iar

Next Story

Brașov: Astăzi sună din nou ALARMELE aeriene. Ce înseamnă 5 sunete a 16 secunde, cu pauză de 10 secunde între ele