Brașov: Povestea tragică a unei femei. A aflat după 26 de ani că i s-a furat bebelușul

Last Updated on martie 5, 2018 O femeie din Brașov a aflat, după 26 de ani, că în 1992 i s-a furat bebelușul. Aceasta a născut la maternitatea din Pitești, dar medicii au înștiințat-o că pruncul s-ar fi născut mort.

Îndurerată, femeia nu a făcut investigații mai amănunțite, dar, în timp, a apelat la ajutorul unui avocat și a depus o plângere, pentru trafic de persoane la DIICOT, scrie libertatea.ro

Brașov: Povestea tragică a unei femei. A aflat după 26 de ani că i s-a furat bebelușul 1

A început acest drum pentru că, spune ea, își amintește când una dintre asistente i-a arătat bebelușul mamei sale, felicitând-o că este bunică și spunându-I că micuțul este sănătos .

Din actele obținute, doua fișe, eliberate în aceeași perioadă, una menționa o naștere normală, iar alta, modificată, spunea că femeia suferise un avort spontan la 30 de săptămâni, avortonul având greutatea de 970 de grame.

Cum nu i s-a prezintat nici certificat de deces, nici de naștere, femeie este convinsă, alături de avocatul său,  că totul a fost transformat într-un avort, pentru a evita toată această chestiune legată de acte.

“Există modificări în fișe. Nu prea e nicio parafă pe nicio modificare din foaia asta. Nu am găsit acte pentru copil”, a declarat, conform sursei citate, directorul medical al maternității Pitești, Adrian Stoiculescu, care a precizat că dorește să elucideze cazul, povestea fiind una foarte ciudată.

Previous Story

Mihai Mihăiță: „Propun să mutăm capitala la Brașov. Pentru că, Dragnea și Tăriceanu făcând naveta vor renunța la mandate …”

Next Story

Brașov: Număr record de turiști pe pârtii. Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete până în prezent