Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care …”

Last Updated on martie 11, 2018 Foarte multe orașe care respectă sănătatea cetățenilor pune accent pe transportul ecologic. Tramvaiele și troleibuzele nu ar trebui să lipsească dintr-un oraș modern.

Pe Facebook, Gabi Buhus a scris: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care a functionat fostul depou de tramvaie inainte de inchiderea retelei.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 1

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ Spatiu suficient pentru 35 de tramvaie de mare capacitate, incluzand astfel si o viitoare linie T4? Avem.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ Strung pentru reprofilarea rotilor de tramvai? Avem.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ Cea mai moderna spalatorie-tunel din oras? Avem.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ Panouri solare si sistem de colectare si reciclare a apei? Avem.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ Centru pentru vizitatori, unde copiii (si nu numai) pot invata despre tramvaie si transport direct de la oamenii care lucreaza in domeniu, si pot vizita un depou modern? Avem.

Brașov. Gabi Buhus: „Dupa multa documentare si 10 zile de lucru, TBV prezinta planul preliminar al noului depou de tramvaie din Brasov. Pentru proiect este folosit terenul pe care ...” 2➡️ O usoara obsesie pentru dezvoltarea orasului, si alta pentru tramvaie? Avem si din acelea”.

Previous Story

Brașov. Gheorghe Sucaciu: „La mulți ani, Făgăraș! 11 martie 2018 – 727 de ani de la prima mențiune documentară a Făgărașului…”

Next Story

Brașov: Pasaj la „Trei alimentare”? Primăria vrea să construiască 3 pasaje pentru intersecțiile „sufocate”