Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio

Last Updated on martie 19, 2018 Brașovul va găzdui o nouă fabrică. Este vorba de compania Sennheiser, unul dintre cei mai mari producători din lume de căști, microfoane și sisteme de transmisie wireless. La Brașov va construi a patra fabrică din lume.
Chiar și fără aeroport sau autostradă compania a decis să vină la Brașov.

“Alaturi de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și SUA, noua bază de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. După finalizarea construcției, programată anul acesta, fabrica din Brașov se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg”, se arată într-un comnicat al companiei prezentat de Libertatea.

Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio 1 Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio 2

Fabrica va fi construită în Industrial Park Brașov, amplasat în apropierea orașului Ghimbav, la 7 kilometri de Brașov.

Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări și parteneri comerciali în peste 50 de țări.

Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio 3 Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio 4 Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio 5

Fondată în 1945, ca o afacere de familie, compania a devenit astăzi una dintre cele mai importante de pe piață, având peste 2.800 de angajați și vânzări de 658,4 milioane de euro, în 2016.

Previous Story

Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo”

Next Story

Raliul Brașovului: RECORD de participare la Raliul Braşovului. Ce surprize vor fi la start