Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo”

Last Updated on martie 19, 2018 Locuitorii din Crihalma si Comana, județul Brașov, își riscă viața trecând peste un pod distrus de inundații. Autoritățile nu l-au închis chiar dacă mai are un pic și cade în Olt.

Pe Facebook, Francezul din Cobor a scris: „Astazi am mers in vizita la podul de peste Olt intre Crihalma si Comana. Acum sunt tare curios cum vor gestiona problema asta autoritatiile judetene? Cât timp vom astepta pina se va repara podul si drumul de acces? Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo.”

Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo” 1 Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo” 2 Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo” 3 Foto Brașov: Așa arată un pod peste Olt unde oamenii își riscă viața. Francezul din Cobor: „Culmea este ca o masina mica a trecut astazi peste pod când eram acolo” 4

Potrivit Centrului Infortafic al Poliţiei Române, DJ 104K este închis circulației rutiere între cele două localități, din cauza afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate, informează brasovmetropolitan.ro.

Previous Story

Primăria Braşov a preluat terenul noului spital de la Institutul Cartofului dar construcția este blocată de Guvernul PSD

Next Story

Brașov: Fabrică deschisă de unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio