Brașov: Colegii şi-au luat rămas bun de la Ioana. Monstrul criminal şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă din oraş, ca să o ucidă. A vorbit cu ea, înainte să o înjunghie de opt ori

Last Updated on martie 29, 2018 Colegii Ioanei au mers astăzi la Medicina Legală să-şi vadă petru ultima oară prietena, ucisă de propriul tată. Fata, împreună cu mama și fratele au fost duși la Piatra Neamț pentru înmormântare.

După ce i-au transformat banca de la CN de Informatică în altar, prietenii fetei au venit joi la Serviciul de Medicină Legală din Braşov pentru a-i aduce un ultim omagiu, potrivit RTT Brașov.

Brașov: Colegii şi-au luat rămas bun de la Ioana. Monstrul criminal şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă din oraş, ca să o ucidă. A vorbit cu ea, înainte să o înjunghie de opt ori 1 Brașov: Colegii şi-au luat rămas bun de la Ioana. Monstrul criminal şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă din oraş, ca să o ucidă. A vorbit cu ea, înainte să o înjunghie de opt ori 2

„O conducem pe Ioana pe ultimul drum, alături de colegi de clasă şi să o asigurăm că va rămâne mereu în amintirea noastră”, spuneau tinerii îndoliaţi. Tăcuţi, cu ochii înlăcrimaţi şi sfâşiaţi de durere, adolescenţii au adus flori şi coroane. Cei doi copii, Ioana şi Ştefan şi mama lor vor fi înmormântaţi la Piatra Neamţ, unde a crescut Monica Buliga.

Nu au apucat să-şi apere viaţa

Primele rezultate ale necropsiei victimelor triplei crime arată că Florin Buliga şi-a ucis soţia şi cei doi copii în somn şi niciunul nu s-a luptat pentru viaţa lui. Autopsia a confirmat şi declaraţiile ucigaşului privind ordinea în care şi-a căsăpit familia. Prima a fost ucisă soţia, cu trei lovituri de cuţit; a urmat fata, pe care ucigaşul a lovit-o de opt ori, şi băiatul, căruia i-a aplicat trei lovituri de cuţit, toate în dreptul inimii.

Florin Marius Buliga a fost arestat pentru 30 de zile. Criminalul a refuzat să dea declaraţii în faţa judecătorilor Tribunalului Braşov, dar i-a spus avocatului din oficiu că îşi aşteaptă cât mai repede pedeapsa, potrivit Observator Tv.

Florin Buliga ar fi luat trei vieţi într-un film de groază derulat în patru ore. Prima victimă a fost soţia, pe care ar fi înjunghiat-o imediat după ce a adormit. În tot acest timp, băiatul de 14 ani se juca pe calculator, iar fata se întorcea acasă din oraş.

A sunat-o pe fată, care i-a spus că urmează să ajungă imediat acasă şi a venit în jurul orei 12 noaptea, când mama era deja moartă. Au stat puţin de vorbă, după care fata i-a spus că vrea să meargă la ea în cameră să se culce. Tânăra de 18 ani abia adormise şi nu a avut puterea de a se lupta cu tatăl său. A fost ucisă cu opt lovituri de cuţit.

Fratele ei a fost ultimul ucis. Surse apropiate familiei spun că între el şi tatăl lui era o legătură specială. Spuneau că sunt cei mai buni prieteni. Tatăl îl înscrisese la cursuri de baschet şi îl încuraja să aibă o viaţă sănătoasă.

Previous Story

Brașov: Medicii i-au replantat degetele fetiței lovite la Paradisul Acvatic

Next Story

Durere imensă la Brașov și în Neamț. Cei trei vor fi înmormântați astăzi. „ Va fi durere mare, şi, de ce am înţeles vor fi prezenţi cunoscuţi de-ai familiei din toată ţara”