Brașov: Cerbul de Aur. Update. Primăria așteaptă o informare oficială pentru organizare. Ce spune viceprimarul

Last Updated on martie 27, 2018 Guvernul a anunțat că va aloca 1 milion de euro pentru organizarea festivalului Cerbul de Aur, în luna septembrie. Primăria așteaptă o informare oficială pentru a se putea implica în organizare.

„Anunţul făcut de Guvern săptămîna trecută este un pas ferm făcut pentru organizarea, în acest an, a festivalului. Municipalitatea şi-a manifestat intenţia de a sprijini evenimentul şi de aceea, încă de la întocmirea bugetului pe acest an am prevăzut şi un capitol aparte pentru susţinerea evenimentului.

Brașov: Cerbul de Aur. Update. Primăria așteaptă o informare oficială pentru organizare. Ce spune viceprimarul 1

Urmează ca, după ce primim o adresă oficială din partea TVR şi a Guvernului, să începem o discuţie la nivelul Primăriei şi al Consiliului Local, pentru a stabili partea de cofinanţare, cu care municipiul Braşov va intra în acest eveniment“, a precizat viceprimarul municipiului Braşov, Costel Mihai pentru Monitorul Expres.

Previous Story

Brașov: Titlul de cetățean de onoare al orașului Râșnov alpinistei – Crina “Coco” Popescu, dar și titlul de cetățean de onoare, post-mortem, alpinistei Dor Geta Popescu

Next Story

Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!…”