Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!…”

Last Updated on martie 27, 2018 Dacă dorești cozonaci sau pască poți comanda și de la Brutăria Două Mâini.

Pe Facebook,Brutăria Două Mâini a scris: „Dragii noștri iubitori de bunătăți aburinde și rumene, avem un mare anunț de făcut: COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!...” 1🧡 În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!

Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!...” 2 Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!...” 3 Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!...” 4

Îi puteți comanda începând de astăzi, căci coacem bunătăți și pentru Paștele catolic și pentru cel ortodox, printr-un mesaj pe pagina Brutăria Două Mâini sau apelând 0765 43 66 09.
Cozonacii se ridică fie direct din brutărie, fie de la Pasiune pentru Viata, vineri și marți. Grăbește-te că vor fi proaspeți și se vor da cât ai zice cozonac! Brașov. Brutăria Două Mâini: „COACEM COZONACI pentru Paști, pufoși și delicioși, pe vatră, din ingrediente naturale și plini de dragoste. În plus, facem și PASCĂ, super delicioasă și plină de brânză naturală!...” 5🍞

Facem cozonaci cu:
mac, la 23 RON/buc
nucă, la 25 RON/buc
rahat, la 20 RON/buc

Pasca este 20 RON și are 500 grame!

Crăciun minunat tuturor!”

Previous Story

Brașov: Cerbul de Aur. Update. Primăria așteaptă o informare oficială pentru organizare. Ce spune viceprimarul

Next Story

Foto Brașov: Mizerie la Cetatea Brașovului după o filmare a unei reclame. Maxmilian Radu Munteanu: „Cetatea Brașov e un loc tare apreciat. Atât de apreciat, că localnicii nu-l mai pot vizita, dar asta e altă poveste. Tot e bine că poate servi drept cadru pentru o reclamă la bere cu tematica …”