(Last Updated On: February 8, 2018)

Polițiștii brașoveni se află în căutarea unui șofer care a fugit după ce a lovit o fetiță și pe bunica ei. Acesta conducea un Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă.

Bărbatul a accidentat marţi o fetiţă şi pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei din Braşov, după care a fugit de la locul faptei.

Brașov: Poliţia caută martori la accidentul de pe Griviţei. Şofer fugar, două victime. O fetiţă şi bunica acesteia au fost lovite pe trecerea de pietoni 1

O fetiţă şi bunicii ei traversau strada pe Bulevardul Griviţei, când au fost surprinşi de un autoturism care nu le-a acordat prioritate. Bunicul a scăpat nevătămat, însă fetiţa şi bunica au fost lovite de maşina al cărei şofer nu s-a sinchisit să oprească.

Câţiva martori le-au dat indicii poliţiştilor despre autovehiculul implicat în accident iar acum oamenii legii încearcă să identifice maşina şi pe cel care se afla la volan, informează stiri.rttbrasov.ro

„În acest moment, colegii din cadrul Serviciului Rutier urmăresc să identifice un autovehicul marca Volkswagen Passat Variant, de culoare închisă, care se pare că are bara portbagajului, bandourile laterale de pe portiere şi oglinzile retrovizoare îmbrăcate în elemente cromate”, a precizat astăzi Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Braşov.

Cei care pot oferi detalii poliţiştilor despre autoturism sau despre conducătorul acestuia sunt rugaţi să se adreseze poliţiei.