Ovidiu Neacșu: Adevărat vă spun vouă: Mai curând va ajunge omul pe Lună decât va ajunge bucureșteanul la Brașov pe autostradă!”

Last Updated on februarie 7, 2018 Brașovul se află în cea mai neagră perioadă de dezvoltare. Dacă în Evul Mediu negustorii brașoveni mergeau până la Constantinopol și Bagdad, acum negustorii nu au o autostradă, o cale ferată de mare viteză sau un aeroport. Între timp, americanii de la Compania SpaceX a înregistrat, marţi, un succes istoric, după ce a reuşit să lanseze racheta Falcon Heavy, considerată cea mai puternică din lume, la bordul căreia se află un automobil ce îi aparţine directorului Elon Musk.
Mai aproape de noi, Ungaria va construi o linie de mare viteză Budapesta-Cluj. De ce nu până la Brașov? De ce nu-i sună nimeni pe unguri să-i invite la Brașov, să vadă cât este de frumos și apoi să-i convingă să facă linia până aici?

Pe Facebook, Ovidiu Neacșu a scris: „SpaceX a reușit lansarea celei mai puternice rachete din istorie, Falcon Heavy, și a recuperat 2 dintre cele 3 propulsoare, care au aterizat vertical pe platforme terestre.

Ovidiu Neacșu: Adevărat vă spun vouă: Mai curând va ajunge omul pe Lună decât va ajunge bucureșteanul la Brașov pe autostradă!” 1

Adevărat vă spun vouă: Mai curând va ajunge omul pe Lună decât va ajunge bucureșteanul în Drumul Taberei cu metroul sau la Brașov pe autostradă!”

Alexandru Tudoran Nu zic sa lansam o masina in spatiu, dar macar 50 de km de Comarnic-Brasov?

Video cu lansarea rachetei Tesla:

Péter Szijjártó, ministrul afacerilor externe şi comerţului exterior al Ungariei, a declarat luni la București că s-a ajuns la un acord între Ungaria şi România pentru ca prima conexiune de tren de mare viteză tip TGV, să se construiască între Budapesta şi Cluj-Napoca.

Previous Story

Brașov: Prima Școală Românească. „Am ajuns acolo acum câteva zile și am rămas cu gura căscată: 1) Nici un vizitator 2) În ultimele 20 de zile …”

Next Story

Poiana Brașov: Copil pierdut de grup pe care l-au gasit plângând langa refugiul salvamont din Cristianu Mare. Salvamont Poiana Brașov: Fiti atenti in grija caror “instructori” va lasati copiii!