(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, sâmbătă, 3 februarie. Sunt 6 grade celsius și este înnorat

Last Updated on februarie 3, 2018 Zăpada rezistă în Poiana Brașov astfel că brașovenii și turiștii sunt invitați la schi. Sunt 6 grade celsius și este înnorat

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „Buna dimineata.
Astazi 03.02.2018 la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt 6 grade celsius si este innorat.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, sâmbătă, 3 februarie. Sunt 6 grade celsius și este înnorat 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, sâmbătă, 3 februarie. Sunt 6 grade celsius și este înnorat 2

In Cristianu Mare sunt 2 grade celsius si este innorat.
Functioneaza telegondola, telecabina Kanzel si Capra Neagra, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu si Stadion.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.


Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

 

Tot pe Facebook, reprezentanții Salvamont Poiana Brasov au scris: „Pentru ca a inceput vacanta copiilor si numarul lor va creste semnificativ pe partiile din Poiana Brasov, Serviciul Public Local Salvamont Brasov face urmatoarele recomandari:

Pentru a beneficia de o experienta placuta pe partie, pentru a invata corect, dar mai ales pentru a fi in siguranta, apelati intotdeauna la serviciile unui instructor AUTORIZAT.
Copii cu varsta de pana la 14 ani au obligativitatea purtarii castii de protectie.

Instructorii sau organizatorii de tabere, trebuie sa stie ca nu au voie sa instruiasca un grup mai mare de 6 copii odata.
In cazul instructorilor cu grupuri sa nu rasfire cursantii si sa nu serpuiasca cu ei pe toata latimea partiei si sa lase in permanenta o trasa libera pe care sa poata fi depasiti. De asemenea este de evitat serpuirea si in zonele foarte inguste ale partiei; in aceste zone se va merge in sir indian pe una dintre margini lasand in permanenta o trasa pentru a putea fi depasiti.


Sa manifeste prudenta si sa respecte atat orarul de functionare a instalatiilor de transport pe cablu, cat si ora de inchidere a partiilor (inchiderea partiilor se face la 30 de minute dupa inchiderea instalatiilor de transport pe cablu) mai ales in cazul grupurilor de incepatori”.

Previous Story

Brașov: La permise auto se stă la coadă de la 11 noaptea

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor duminică, 4 februarie. Sunt 0 grade Celsius și este înnorat