(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, miercuri 14 februarie. Sunt 0 grade Celsius

Last Updated on februarie 14, 2018 De Valentine’s Day brașovenii și turiștii sunt invitați la schi în Poiana Brașov. Sunt 0 grade Celsius

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „Buna dimineata. Astazi, 14.02.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt 0 grade celsius.
In Cristianu Mare sunt -5 grade celsius si este innorat.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, miercuri 14 februarie. Sunt 0 grade Celsius 1 (Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, miercuri 14 februarie. Sunt 0 grade Celsius 2
Functioneaza telegondola, telecabina Capra Neagra, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu, Stadion si covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.
Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.


Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta”

 

Marți, în Poiana Brașov a fost o zi cu un număr redus de intervenții.
„Astazi, 13.02.2018, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 3 cazuri in care turistii s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna in Poiana Brasov. Totodata toate cele 3 persoane accidentate au fost predate Serviciului SMURD pentru investigatii suplimentare.

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor, miercuri 14 februarie. Sunt 0 grade Celsius 3
S-a ajuns ca de la inceputul sezonului de iarna salvatorii montani din Poiana Brasov sa intervina in 427 de cazuri, insumand un total de 438 de persoane implicate.
Practicarea sporturilor de iarna presupune prudenta, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru siguranta celorlalte persoane de pe partie!” au mai spus cei de la Salvamont.

Previous Story

Brașov: Promenadă pe strada Castanilor prin descoperirea canalului Timiș și realizarea unui „mal în trepte”

Next Story

Brașov: George Copos vrea restaurantul „Panoramic” de pe Tâmpa