(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, luni 12 februarie. Sunt -2 grade Celsius și este înnorat

Last Updated on februarie 12, 2018 Luni și marți are loc cupa Telefeeric la schi în Poiana Brașov. Astăzi sunt Sunt -2 grade Celsius și este înnorat

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a scris: „Buna dimineata.  Astazi, 12.02.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt -2 grade celsius si este innorat.
In Cristianu Mare sunt -7 grade celsius si este ceata.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, luni 12 februarie. Sunt -2 grade Celsius și este înnorat 1

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, luni 12 februarie. Sunt -2 grade Celsius și este înnorat 2
Functioneaza telegondola, telecabina Capra Neagra, telescaunul Ruia si Lupului, teleschiul Bradu, Stadion si covorul rulant de pe partia Bradu.
Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, doar cateva sectiuni ale lor fiind inchise din cauza lipsei zapezii.


Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor “ZONA INCHISA” si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

Luni și marți are loc pe partia Subteleferic concursul Cupa Teleferic.Salvamont Poiana Brasov: „Vă reamintim ca astazi si maine, respectiv 12 si 13.02.2018, va avea loc pe partia Subteleferic concursul Cupa Teleferic.

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, luni 12 februarie. Sunt -2 grade Celsius și este înnorat 3

In aceste conditii traficul schiorilor pe aceasta partie va fi restrictionat partial sau total iar culoarul de concurs va fi delimitat cu plase de protectie. Se va putea totusi schia in partea superioara a partiei Subteleferic, dar doar pe partea stanga cu iesire in partia Drumul Rosu in zona statiei de imbarcare a teleschiului Subteleferic. Iesirea din partia Sulinar spre telegondola se va face prin Zidul Mic care a fost amenajat si cu iesire in partea inferioara a Drumului Rosu.

Pentru aceste conditii va rugam sa manifestati intelegere, sa nu traversati gardurile de protectie sau pe cele de delimitare, si sa schiati cu prudenta deoarece unele zone au fost considerabil ingustate”.

Previous Story

Brașov: Măsuri de securitate pentru școli. Curtea şcolii va fi în direct la Poliţie şi Jandarmerie

Next Story

Brașov: A murit una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la Teatrul “Sică Alexandrescu”