Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate

Last Updated on februarie 16, 2018 Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I. Sbârcea” din Brașov a primit în dar un aparat de radiologie. Donația a fost făcută de Organizația Salvați Copiii România.

Pe Facebook,Andreea Raicu a adăugat fotografii cu mesajul: Astazi am ajuns pentru a doua oara impreuna cu @salvaticopiiiromania la Maternitatea Brasov, cu un aparat de radiologie in valoare de 21.000 de euro. Maternitatea are un spatiu nou, recent inaugurat, conform standardelor europene, ceea ce a o face una dintre cele mai moderne din Romania.

Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 1 Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 2 Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 3 Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 4

Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 5

Am reintalnit cu drag medicii si intregul personalul care sunt de-a dreptul incredibili. #RaicuLifestyle @ Maternitatea Brasov”

Este cea de-a cincea donație pe care această organizație non-guvernamentală o face Maternității. Au fost prezente Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al Organizației Salvați Copiii România, Amalia Năstase, ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile Salvați Copiii România, și Andreea Raicu, susținător Salvați Copiii, alături de dr. Valeria Badea, managerul spitalului, și dr. Olimpia Petrescu, șef Secție Neonatologie.

Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 6

Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 7 Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate 8

(Foto: Radu Colțea, Bună Ziua Brașov)

Consiliul Județean Brașov a fost reprezentat de vicepreședintele Adrian Gabor, care a ținut să mulțumească pentru aparatul în valoare de 21.000 de euro care a intrat în dotarea secției de nou-născuți.

„Sperăm ca această colaborare extraordinară pe care Organizația Salvați Copiii România o are cu Maternitatea brașoveană să continue, în beneficiul comunității noastre”, a spus vicepreședintele CJ

Previous Story

Brașov: Medicul Dan Grigorescu: Spitalul Regional Cluj versus Noul Spital Clinic (Regional) de Urgență al Brașovului … Ce-ar mai fi de spus?”

Next Story

Accident Brașov: Femeie rănită într-un autobuz RATBV, aproape de Maternitate