(Foto) „Așa se deszăpezește la Brașov”. 3 utilaje de deszăpezire în „linie”

Last Updated on februarie 27, 2018 Primăria Brașov se pare că și-a luat în serios treaba cu deszăpezirea. Marți dimineață au fost observate 3 utilaje de deszăpezire în „linie” așa cum se întâmplă prin marile orașe.

Pe Facebook,Alexandru George Barzic a adăugat fotografii cu mesajul: „Așa se deszăpezește la Brașov”

(Foto) „Așa se deszăpezește la Brașov”. 3 utilaje de deszăpezire în „linie” 1 (Foto) „Așa se deszăpezește la Brașov”. 3 utilaje de deszăpezire în „linie” 2 (Foto) „Așa se deszăpezește la Brașov”. 3 utilaje de deszăpezire în „linie” 3

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Lorena Stefarca: Pentru cei care se plâng

(Foto) „Așa se deszăpezește la Brașov”. 3 utilaje de deszăpezire în „linie” 4

În altă ordinde de idei, PRO TV anunță că jumătate de ţară se află sub cod portocaliu, iar cealaltă, sub cod galben. Rafalele puternice de vânt accentuează senzaţia de frig, iar oamenii spun că simt cum încremenesc dacă ies din casă.

CFR anunță că circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă. La această oră se circulă pe toate magistralele și nu sunt trenuri blocate. Comandamentele de iarnă ale CFR Infrastructură și CFR Călători sunt operaționale pentru următoarea perioadă.

Previous Story

Foto Brașov: Cum se circulă marți dimineață. „Se intervine cu utilaje de deszăpezire… Se dă și cu material antiderapant însă tot alunecă destul de tare…”

Next Story

Brașov: al treilea deces din cauza gripei