(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția

Last Updated on februarie 2, 2018 6 persoane au fost rănite joi seara în accidentul din intersecția de la Patria. Două autoturisme s-au ciocnit iar unul dintre ele a fost proiectat în doi pietoni care traversau strada.

Reprezentanții polițiștilor, citați de brasovultau.ro: „Din primele informații, un autoturism care se deplasa pe str Castanilor înspre 15 Noiembrie nu ar fi oprit la indicatorul Stop instalat în intersecție (în condițiile în care semaforul nu era funcțional) și a intrat in coliziune cu un autoturism care circula pe 15 Noiembrie în direcția Steagul.

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 1 (Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 2

(foto: INFO TRAFIC ROMANIA)

Unul dintre autovehicule a fost proiectat peste niște pietoni care traversau strada. Cercetarea la fața locului e în desfășurare, urmând ca la finalizarea cercetarilor să avem mai multe date privind dinamica evenimentului”, au spus reprezentanții Poliției Brașov.

În urma accidentului, șoferii celor două autovehicule, doi pietoni (adulți) și doi copii au fost răniți. Toate cele șase victime au fost transportate la spital ( adulții la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar minorii la Spitalul de Pediatrie). În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Marius Socaciu a postat fotografii cu mesajul: „Accident cu victima la Patria”

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 3

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 4

Ovidiu Ababei Doua masini implicate, sunt si victime (un barbat era intins pe trotuar) si soferul Renault’ului a plecat cu ambulanta

(foto: Alex Goly)

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 5

(foto: Cami Bratu)

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 6

(foto: Ionel Bucur)

(Foto) Accident Brașov: Update. 6 persoane rănite în intersecția de la Patria. Ce spune Poliția 7

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 6 persoane rănite (doi pietoni și doi copii). Ciocnire violentă în intersecția de la Patria!

Next Story

Brașov: Astăzi se redeschide corpul vechi dar reabilitat al Maternității. „Cred că este cea mai frumoasă din România“, spune Adrian Gabor, vicele CJ