(Foto) Accident Brașov: Un alt șofer a părăsit locul faptei după ce a lovit un pieton?!

Last Updated on februarie 23, 2018 Un alt șofer este căutat după ce ar fi părăsit locul accidentului după ce a lovit o femeie când traversa strada pe Griviței. Poliția mai caută uyn șofer care, acum două săptămâni, a lovit o fetiță de 9 ani și pe bunica ei, în timp ce acestea traversau regulamentar Bulevardul Griviței.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovInfoTrafic RO a scris: „Joi, in jurul orelor 18.35, pe Bd. Grivitei zona Onix, a fost lovita o persoana pe trecerea de pietoni (inainte de statia taxi).

(Foto) Accident Brașov: Un alt șofer a părăsit locul faptei după ce a lovit un pieton?! 1 (Foto) Accident Brașov: Un alt șofer a părăsit locul faptei după ce a lovit un pieton?! 2 (Foto) Accident Brașov: Un alt șofer a părăsit locul faptei după ce a lovit un pieton?! 3

Intrucat conducatorul auto a fugit de la locul accidentului, avem rugamintea ca cei care au fost martori, sau au informatii despre numarul de inmatriculare al autovehicolului din video si pozele atasate, sa nu ezite sa ia legatura cu cea mai apropiata Sectie de Politie, sau cu Biroul Rutier Brasov.

Multumim pentru implicare!”

Bala Claud E al doilea care fuge după ce călca pietonii! Rușine

Răducu Stan Pare a fi Chevrolet Kalos

Ștefan Ion E Logan

Dinu Micu Mie din lateral îmi aduce a Skoda Fabia Sedan. 
Previous Story

Brașov: Târg de Mărțișoare la mall-ul Coresi

Next Story

Brașov: Un șofer din Prahova a ocupat 4 locuri de parcare la mall-ul Coresi și a primit un bilețel: „Bine ai venit în Ardeal. Aici la noi se acordă gratuit lecţii de …”