Brașov: Un șofer din Prahova a ocupat 4 locuri de parcare la mall-ul Coresi și a primit un bilețel: „Bine ai venit în Ardeal. Aici la noi se acordă gratuit lecţii de …”

Last Updated on februarie 23, 2018 Un șofer din Prahova a reușit performanța să ocupe 4 locuri de parcare la mall-ul Coresi. El a fost „răsplătit” cu un mesaj de un brașovean.

„ Bine ai venit în Ardeal.
Aici la noi se acordă gratuit lecţii de parcare. Iţi recomand să te înscrii. Ai ocupat patru locuri“, sunt cuvintele scrie pe biletul prins la ştergător. Imaginile cu maşina care ocupă patru locuri au fost postate pe pagina de Facebook Ai parcat ca un bou alături de un comentariu.

Brașov: Un șofer din Prahova a ocupat 4 locuri de parcare la mall-ul Coresi și a primit un bilețel: „Bine ai venit în Ardeal. Aici la noi se acordă gratuit lecţii de ...” 1

( FOTO Facebook Ai parcat ca un bou via Adevarul)

Brașov: Un șofer din Prahova a ocupat 4 locuri de parcare la mall-ul Coresi și a primit un bilețel: „Bine ai venit în Ardeal. Aici la noi se acordă gratuit lecţii de ...” 2

„Nu doresc să creez impresia că şoferii din judeţul x sau y sunt mai proşti sau mai nesimţiţi decât cei din a sau b. O singură problemă majoră văd însă, prostia şi mai ales nesimţirea au devenit universale în toată ţara şi ce am surprins în aceste cadre sunt doar un exemplu.

Din păcate, faptele bune şi exemplele pozitive sunt mai puţin contagioase, prostia şi nesimţirea însă nu au antidot”, a scris pe Facebook cel care a făcut pozele.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Un alt șofer a părăsit locul faptei după ce a lovit un pieton?!

Next Story

Accident Brașov: Poliția a găsit șoferul care a lovit joi un pieton pe Griviței și apoi a fugit de la locul faptei