(Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată

Last Updated on februarie 3, 2018 Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara în zona Metro-Selgros. Un BMW a fost scăpat de sub control, a trecut peste scuar și a intrat direct într-un taxi.

Potrivit plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, o persoană este încarcerată. O a doua victimă a ieșit singură din mașină și a fost preluată de SMURD, informează brasovultau.ro.

(Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 1 (Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 2 (Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 3

La locul accidentului este prezent și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Brașov.

Unul dintre autovehiculele implicate în accident este taxi. Potrivit martorilor, autoturismul marca BMW a trecut peste scuar și a intrat în coliziune cu taxiul, în ambele autovehicule fiind doar șoferii. O victimă este încarcerată. Traficul rutier este îngreunat în zonă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Foca Alexandru a postat o fotografie cu mesajul. „Teroare la Selgros! Trafic Blocat!”

(Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 4

Adrian Zaharia Maestrul cu BMW (număr de CarasSeverin) a derapat puțin în giratoriu a sărit peste scuar și s-a izbit violent de un taxi de pe sensul opus. Mare noroc că în ambele mașini erau doar șoferii.

InfoTrafic RO

(Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 5 (Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 6

Andy Scrob Sa va faceti o idee cam ce viteza avea, la cat de mult a imprastiat bolovanii

(Foto) Accident Brașov: „Teroare la Selgros!” Taxi lovit violent de un BMW. O persoană încarcerată 7

Revenim cu detalii!

Previous Story

Handbal. Corona Brașov-CSM Slatina, sâmbătă la Sala Sporturilor

Next Story

Brașov: „Am vizitat corpul modernizat al Maternității … m-a încercat și un sentiment de profundă tristețe când am intrat într-un salon cu bebeluși speciali, șapte la număr azi. Erau sănătoși, frumoși, vioi și veseli uneori. Spun că sunt speciali doar pentru că sunt ABANDONAȚI ….”