(Foto) Accident Brașov: O persoană a murit după ce un autoturism s-a răsturnat în Cristian. Șoferul a fost arestat de polițiști

Last Updated on februarie 20, 2018 Tragedie marți dimineața în Cristian după ce un șofer fără permis a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma accidentului, pasagerul din dreapta a murit. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov Remus Dobro a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu decedat in Cristian – 1 decedat – trafic blocat ! Kilometrajul era blocat la 180, nu mi-au dat voie sa fac poze…”

(Foto) Accident Brașov: O persoană a murit după ce un autoturism s-a răsturnat în Cristian. Șoferul a fost arestat de polițiști 1

Remus Dobro Nu a respectat viteza, acolo fiind o curba de stânga și a pierdut controlul , mașina a derapat spre exteriorul curbei, a încercat sa o redreseze și nu a reușit mașina lovind un perete de protecție de pe contrasens! Cealaltă victima a fost transportată la spital.

INFO TRAFIC ROMANIAMarți, in jurul orei 03.00, un barbat de 30 ani, din judetul Buzau, care a condus un autoturism pe str. Lunga, din localitatea Cristian, dinspre Brasov spre Rasnov, in dreptul imobilului cu nr 160, intr o curba la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a lovit parapetul de beton de pe marginea sensului opus de mers, dupa care s a rasturnat.

In urma impactului a rezultat decesul unui barbat de 54 de ani, din jud. Prahova, pasager in autoturism si ranirea conducatorului auto.
La testarea barbatului de 30 ani din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, rezultatul a fost 0.58 mg/l.

De asemenea, politistii au stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Barbatul a fost retinut pt 24 de ore si introdus in arestul IPJ Bv
In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza a fi propusa solutie prin parchet la finalizarea verificarilor”.

Ioan Pintilie: Accident DN73 în Cristian, Brașov.

(Foto) Accident Brașov: O persoană a murit după ce un autoturism s-a răsturnat în Cristian. Șoferul a fost arestat de polițiști 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Două persoane rănite pe șoseaua de centură care face legătura între cartierul Noua și Ocolitoare

Next Story

Brașov: Etapă Mondială de sărituri cu schiurile la Râșnov. Vin cele mai bune săritoare