(Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care …”

Last Updated on februarie 22, 2018 Ciocnire violentă miercuri seara în intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Soarelui. Potrivit martorilor, 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașova postat fotografii cu mesajul: „Accident pe Bd-ul Stefan cel Mare si Sfânt ora 21:48. Strada blocata. 2 masini lovite taxi si polo. Poliție , smurd si pompieri la fața locului”.

(Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 1 (Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 2 (Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 3 (Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 4

Stanculescu Anca Taxi a intat in copac, am inteles că vina o are polo cu nr de Prahova

(Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 5

Carmen Nutu E al doilea accident in 3 zile!

Cata Stoican Stau in blocul de peste drum numai saptamana asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care nu opresc la stop ..si nici nu ai cum strada e impanzita de masini parcate si nu ai vizibilitate..

Marian Mitrica Din păcate ptr unii conducători auto semnul STOP nu are însemnătate;acum trei zile aceaşi poveste..

(Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care ...” 6

Carmen Nutu Adevarul este ca nu ai vizibilitate. Trebuie găsită o soluție. Altfel bubuieli o sa avem zilnic!

Marian Mitrica Și totuși, nu înțeleg de ce nu se instalează oglinzi,genul Mc. .etc
Alin Drăgan Daca tot nu se sinchiseste sa incetineasca macar stop, la ce bun si oglinzile? Alea ii ajuta doar pe cei care oricum se asigura si acum dar mai greu
Catalin Milea NU Este vizibilitate fraților trebuie sa iesi cu jumatate de masina în intersecție sa poti vedea daca vine vreo masina , trebuie montate oglinzi.
Previous Story

Brașov: SlanăFest 2018. „Vă așteptăm la trei zile de târg cu produse alimentare confecționate cu mare grijă, la concursul slănilor unde se vor juriza și se vor premia aceste capodopere ignorate pe nedrept ale țăranilor transilvăneni”

Next Story

Brașov: Târg de Mărțișoare la mall-ul Coresi